Prvo Facebook, a sad i Apple: Student FER-a na vrhu AppStorea

KAO dječak Igor je igrao Game Boy, a uvijek ga je zanimalo i što je ‘s one strane ekrana’, kako je netko omogućio da on igra Super Mario, kako taj svijet funkcionira, prenosi zimo.co.

Game Boy je s vremenom otišao u povijest, a Igor je odrastao i upisao FER ne odustajući od svoje ideje. Danas studira, povremeno radi za Facebook, a njegova se igra nedavno probila među tri najprodavanije u AppStoreu.

Mladi student, programer, a sada i cyber poduzetnik Igor Jerković jučer je na AppStore u prodaju pustio svoju prvu igricu BombSwitcher. BombSwitcher je već poznati tip igara u kojima se, spajajući kvadrate istih boja, ruše redovi.



"Oduvijek sam više volio igrice u stilu Super Maria, jer osjećaj je nekako puno bolji sa retro 2d igrama. One nas vraćaju u djetinjstvo i bolje odgovaraju malim uređajima kao što je mobitel", rekao je Igor u intervjuu za zimo.com.

BombSwitcher se na AppStoreu  može preuzeti po cijeni od 1.99 USD, a već  se danas popeo se na treće mjesto hrvatskog AppStorea među top paid aplikacije. Na ljestvici igara je odmah iza Angry Birds Space.

Pročitajte više