Seksi blogerica stiže u Hrvatsku: Nemojte to reći Talijanima, ali hrvatski je sladoled bolji

Foto: Instagram

IAKO je relativno novo lice, poznata američka blogerica Stephanie Be dosad je pisala za HuffPost, Elite Daily, Thought Catalog, Forbes, CNN, IBT, a Harper's Bazaar njezin je blog uvrstio među 17 koje morate pratiti.

Blogerica koja, uz tekstove, pažnju privlači i atraktivnim izgledom, uskoro stiže u Hrvatsku, a Total News Croatia s mladom je avanturisticom kratko porazgovarao povodom njezina skorašnjeg dolaska na Hvar.

"Prijatelji su mi rekli da je to jedna od najboljih zemalja u svijetu i da je moram posjetiti - pa sam to i učinila. Obožavam plaže, arhitekturu, kulturu i ponudu zabavnog sadržaja. To me privuklo Hrvatskoj i zbog toga sam se i vraćala", govori Stephanie dodavši da Hrvatska ima savršenu ponudu neovisno o tome voljeli "Igre prijestolja" ili EDM.

Međutim, dodaje i da mnogi ljudi još uvijek ne znaju za Hrvatsku te da u tom pogledu kaska za nekim drugim europskim destinacijama, ali i da će uskoro postati popularnija među Amerikancima.

Savjetovala je Turističkoj zajednici da više pažnje ulože u vizualnu prezentaciju, ne samo kroz reklame već i kroz viralne hitove i blogove.

Tvrdi i da je dosad posjetila niz zemalja i premda nema omiljenu destinaciju, Hrvatska je definitivno pri vrhu: "Za mene putovanja nisu samo mjesta već i ljudi, a kad dođete u Hrvatsku upoznat ćete i lokalce i putnike iz ostalih zemalja. Negdje između zalazaka sunca na Jadranu i ruševina dvoraca, morate pronaći svoje sretno mjesto".

Za kraj je izjavila i da joj još uvije nije jasno zašto se prvi put toliko zaljubila u Dubrovnik te otkrila: "Nemojte to reći Talijanima, ali hrvatski je sladoled bolji".

Pročitajte više