"Skriveno-otkriveno": U pretprodaji karte za Reviju dokumentarnih hitova godine

Foto: Press

OD DANAS se u Kinu Europa i Dokukinu KIC mogu kupiti ulaznice za kino projekcijekoje će se prikazivati u sklopu Revije dokumentarnih hitova godine "SKRIVENO ­ OTKRIVENO".

Cijena ulaznice za projekciju je 25kn za građanstvo, 22kn za studente i penzionere, a dostupni su i paketi ulaznica za sva 3 filma: 2 + 1 gratis(uz uvjet da se odmah odabere gratis projekcija).

Revija dokumentarnih hitova godine 'Skriveno­otkriveno'službeno će biti otvorena 19. travnja u kinu Europa regionalnom premijerom Oscarom ovjenčanog dokumentarca CITIZENFOUR Laure Poitras.

Zviždači, ubojice i čudni ljudi iz podruma

Ono o čemu se (ne) govori ­ najšokantniji dokumentarci godine

Društvo će mu praviti još dva velika dokumentarca, U PODRUMU, poznatog austrijskog redatelja Ulricha Seidla i POGLED TIŠINE Joshue Oppenheimera, koji će 12.svibnja Dokukinu održati javni masterclass.

Hrvatski distributer sva tri filma je Restart Label.

Premijera CITIZENFOUR organizirana je u suradnji s Multimedijalnim institutom, Centrom za mirovne studije i kustoskim kolektivom Što kako i za koga? – WHW, organizacijama koje se intenzivno bave pitanjima slobode u informacijskom društvu, zviždačima i hakerima ili novim spojevima umjetnosti i aktivizma.

Nakon Zagreba, filmove će tijekom svibnja vidjeti publika u 30-­ak hrvatskih kina.

Detaljne najave projekcija pratite na stranici restartlabel.net i na Facebook stranici Baš volim dokumentarce!

Pročitajte više