Tako se to radi: Procurile golišave fotke ukrajinske političarke, ali nju nije briga

Foto: Twitter

I DOK se američke zvijezde bore protiv hakera koji im provaljuju u računala i kradu im privatne fotografije, ukrajinska političarka Olga Lyulchak drukčije je pristupila ovom problemu.

Naime, i ona je postala žrtvom iCloud hakera koji su joj provalili u račun i ukrali privatne fotografije, ali za razliku od Jennifer Lawrence, ona s tim nema nikakvih problema.

Štoviše, 30-godišnja političarka tvrdi da je za objavu nije briga iako se objava njezinih golišavih fotografija u Ukrajini tretira kao prvoklasni skandal.

Ona dodaje da gole žene ne treba demonizirati i dodala da su njezine fotke čista umjetnost: "Svije se divi djelima velikih majstora kao što su Van Gogh, Titian i ostali. Oni su stvarali golu ljepotu kojoj smo se divili. U današnje vrijeme gole žene tretiramo kao nešto vulgarno ili nešto čega se treba stidjeti. Ne razumijem to. Mislim da su čista umjetnost".

Olga stoji rame uz rame s Vitalijem Kličkom unutar Demokratske Alijanse Ukrajine, a izbori će biti održani 26. listopada.

Neki bi čak rekli da je tajming objava savršen pa kolaju teorije kako je riječ o pokušaju diskreditacije od strane političkih neistomišljenika, ali i o potezu same Alijanse.

Pročitajte više