Tina Katanić i Marko Tolja pobjednici sedme sezone showa "Zvijezde pjevaju"

Foto: Press

TINA KATANIĆ i Marko Tolja ponijeli su titulu najboljih na kraju sedme sezone showa "Zvijezde pjevaju". Marko je zahvalio svima koji su glasali za njih i rekao kako je ovo Tinina pobjeda. "Najiskrenije hvala svima. Presretni smo", rekla je Tina koja je od sreće zaplakala.

Emisiju su nastupom otvorili parovi finalisti i zajedno otpjevali miks pjesama "Sve je lako kad si mlad", "Ugasi me" i "Ne pitaj za mene".

Natjecateljski dio bio je podijeljen u dva dijela. Prvo je svaki par pjevao dvije pjesme koje su izvodili u prijašnjim emisijama.

Prvi su na pozornicu stali Petra Dugandžić i Ervin Baučić.  Od pjesama koje su prije izvodili odabrali su "Falling Slowly" i "Wake me up". Žiri je i ovaj put pohvalio njihove izvedbe. Martina im je rekla da su bili emotivni, samouvjereni i pokazali svu širinu svojih vokala. 

Ivica Pucar i Maja Vučić vratili su se pjesmama "Stranac u noći" i "Sign your name". Za izvedbu prve pjesme opet su dobili pozitivne komentare, a kod izvedbe "Sign your name" Martina im je zamjerila intonativne nečistoće "kojima nije mjesto u finalu". Zdenka i Zrinko nisu se složili s njom i pohvalili su par.

Tina Katanić i Marko Tolja gledatelje su podsjetili na svoje hvaljene izvedbe pjesama "I wanna be loved by you" i "Program tvog kompjutera". Ti nastupi prošli su bez negativnih kritika i žiri im nije našao ni jednu zamjerku. Zrinko je komentirao kako su cijelu sezonu bili lukavi s izborom pjesama i pohvalio Tininu sposobnost "da sjedne na ton i bude točna u dvoglasu". Martina je ipak uočila "intonativno proklizavanje" na kraju druge izvedbe.

Nakon prvog kruga natjecanja gledatelje su zabavili parovi koji su ispali u prijašnjim emisijama. Otpjevali su veliki Pharrellov hit "Happy".

Nakon toga je došlo vrijeme da jedan par napusti natjecanje. To su bili Petra i Ervin. "Očekivala sam da ću proći dalje, reći ću to samouvjereno. Ovdje se ne radi o pjevanju, ako ćemo pričati o pobjedi", rekla je Petra koju je ispadanje očito malo naljutilo.

U drugom krugu natjecanja Maja i Ivica pjevali su pjesmu "Moja posljednja i prva ljubavi". "Imam dojam da niste ovo očekivali i da pjesmu niste spremali koliko neki drugi parovi. Ne može vam se osporiti emocija i uživljenost, ali ova intonativna proklizavanje ne bi danas smjela biti na pozornici", komentirala je Martina. "Lijepo što ste odabrali jednu ovakvu pjesmu. Možda je ovo rezultat treme, malo je uteklo povremeno. Oprošteno vam je", rekao je Zrinko.

Marko i Tina za svoj zadnji nastup odabrali su pjesmu "Reci da me voliš". "Bilo je prekrasno. Želim vam najveći uspjeh. Mislim da je to prava uloga za tebe Tina, nježna, ženstvena, emotivna", pohvalila ih je Zdenka. "Ostali ste vjerni sebi. Unutar toga i vas je malo držala tema, malo smo povremeno zadrhtali", primijetio je Zrinko. "Doista ste ostali vjerni svom izričaju i stilu. Dali ste nam iskrene emocije. Izuzetan vokalni aranžman", komentirala je Martina.

U zabavnom djelu programa nastupili su polaznici škole pjevanja Husar & Tomčić. Pjevali su pjesmu "One more time" iz filma "Sing".

Pročitajte više