Tko će si priuštiti ovakvu perverziju? WC papir od zlata za 1,3 milijuna dolara još čeka kupca

Screenshot: Toiletpaper.com.au

AUSTRALSKA tvrtka Toilet Paper Man u svojoj ponudi ima i nešto za ekstremno bogate, ali i lude.

Jer, bez obzira na beskrajno bogatstvo koje netko možda posjeduje, teško je zamisliti da bi itko potrošio milijun i 376 tisuća dolara na rolu WC papira. Ipak, ona se prodaje i napravljena je od 22-karatnog zlata. A ako se odlučite na ovu kupovinu pa tek naknadno shvatite što ste napravili, uz rolu papira dobit ćete i bocu šampanjca - za brži zaborav.

U razgovoru za Daily Mail iz tvrtke su kazali da inspiracija za ovaj proizvod stiže iz Dubaija: "Tamo smo vidjeli da neki hoteli imaju WC školjke koje su u potpunosti od zlata pa smo pomislili da bi zlatni WC papir bio dobra ideja".

Za izradu jedne role bilo je potrebno četiri godine, a uz nju na stranici stoji opis: "Ovo je najskuplji WC papir na svijetu. Kvalitetan troslojni papir s 22-karatnim zlatom. Dok koristite ovaj papir komadići zlata padat će na pod i vašu stražnjicu vodeći vas na novu razinu sofisticiranosti. Dosad je proizvedena samo jedna rola. Naravno dobit ćete je zamotanu kao poklon. Ovo je 100 posto spremno za uporabu i sigurno i napravljeno s ponosom u Australiji".

 

Pročitajte više