"U roku od sedam dana gasim svoje profile": Marin Ivanović Stoka se povlači?

Foto: Facebook

"POŠTOVANA publiko, unaprijed se ispričavam zbog ove objave koja slijedi, ali teška srca moram Vam priopćiti da se i ja nažalost povlačim iz repa.", napisao je na svom profilu na Facebooku poznati hrvatski reper Marin Ivanović Stoka.

Ova novogodišnja objava neugodno je iznenadila njegove brojne fanove, ali mnogi od njih u komentarima su zaključili kako bi se iz njegove odluke moglo kriti nešto drugo.

"Jedina stvar koju sam u svom životu radio sa sto posto svojega srca i užitka je upravo taj rep za kojeg sam svih ovih godina od početka živio. Došla su druga vremena i puno je više onih koji pljuju po onom šta radimo iz čiste dosade, a vrlo je malo onih koji su ostali vjerni i odani našoj glazbi na način na koji smo ju mi živili, voljeli i radili. Dragi moji, u roku od 7 dana, gasim svoje profile, te ostaje jedino marin ivanovic - stoka youtube kanal, na kojem cete se moci podsjetiti kako su to radili i živjeli stariji koji su to i započeli. Došlo je vrijeme da mikrofon prepustim nekoj novoj generaciji, nadam se da ćete u budućnosti u novim izvođačima moći uživati na isti onaj način, kao što je nekolicina vas uživala u mojoj glazbi, na čemu Vam od srca zahvaljujem.

S poštovanjem, Marin Ivanović Stoka

I za kraj, da ne bi rekli da odlazim bez stila, za ulaz u 2015 poklanjam Vam moj omiljeni do sada nikad videni "SPREMNI ZA RAT" video.

Voli Vas 100ka", napisao je reper.

Radi li se o nabrijavanju na neki novi projekt, kratkotrajnom povlačenju, teškom mamurluku ili se zaista povlači, pokazat će vrijeme. U svakom slučaju, reper je svojom odlukom izazvao reakcije.

Pročitajte više