Već tri godine ide na posao u istoj odjeći i ima za to sasvim logično objašnjenje

Foto: Instagram

NJUJORČANKA Matilda Kahl, inače umjetnička direktorica u kompaniji Saatchi&Saatchi, već tri godine ide na posao u potpuno istoj odjevnoj kombinaciji - crnim hlačama, bijeloj košulji i crnoj jakni. "Kada sam na poslu želim da me se vrednuje samo i isključivo po onome koliko dobro radim", rekla je za Daily Mail. No, to nije jedini razlog zašto je Matilda odlučila na posao nositi svaki dan istu odjeću, i tako već tri godine, ali i nastaviti s tim.

"Jednog sam jutra žurila na poslovni sastanak i puknuo mi je film. Nikako nisam mogla iskombinirati što obući, klasična ženska frka. Od silne žurbe pojavila sam se na važnom sastanku u džemperu obučenom naopačke. U tom trenutku odlučila sam osloboditi sebe jednog velikog stresa, stoga sam izabrala jednu kombinaciju u kojoj ću biti svaki dan", priča, te dodaje da su njeni suradnici u početku mislili da se priključila nekoj sekti.

Kahl, međutim, objašnjava kako je zapravo samo vrlo jednostavno riješila problem s kojim se suočavala svako jutro i tako eliminirala nepotrebnu paniku i teret. "Imam 15-ak takvih istih košulja, a kupila sam naravno i još nekoliko komad takvih hlača. I sada, već u ovom trenutku, znam što ću nositi ostatak godine. To je moja radna odjeća koja me svaki dan podsjeti na to koliko sam uštedjela vremena, snage, ali i novca, a stalan je podsjetnik i na to da sad na tim imam potpunu kontrolu".

Pročitajte više