Voditelj Brit Awards se ispričao Adele i zapitao se je li George Michael bio drogiran na dodjeli

NAKON dodjele Brit Awards i nesuvislog govora Georgea Michaela, koji je bio prezenter nagrade za album godine, započela je rasprava o tome je li poznati pjevač bio pijan ili drogiran te večeri.

"Je li George Michael bio drogiran? Njegov govor je bio nerazgovijetan i izgledao je konfuzno", zapitao se voditelj dodjele, James Corden, koji je u intervjuu za britanski The Sun izrazio i svoj bijes prema vodstvu ITV-a koje je od njega tražilo da prekine zahvalni govor Adele, zbog čega je pjevačica otišla s bine pokazujući srednji prst: "Nisam mogao vjerovati da me traže da to učinim. Odgađao sam 15 sekundi. Htjeli su da skrati jer je vrijeme isticalo". Corden je odmah nakon završetka prijenosa otišao u Adelinu garderobu kako bi joj se ispričao: "Nije se ljutila na mene, ali je bila jako uzrujana".

Glasnogovornički tim 48-godišnjeg Michaela, koji je bio i na liječenju od ovisnosti, demantirao je da je pjevač tijekom dodjele Brit Awards bio pod utjecajem alkohola ili narkotika. Dodali su i kako je njegova zbunjenost posljedica jet-laga nakon dugog leta iz Australije u Veliku Britaniju.

Pročitajte više