Vruća jesen na CineStar TV-u: Najnoviji blockbusteri u vašem domu

Foto: PR

LJUBITELJE novih filmskih naslova zasigurno će razveseliti vijest da ove jeseni CineStar TV Premiere kanali po prvi puta na male ekrane donose filmske hitove poput komedije "Legende u Vegasu" (s legendarnom glumačkom četvorkom koju čine Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman i Kevin Kline), akcijski triler "Plan za bijeg" (u kojem Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger zajedničkim snagama pokuša­vaju pobjeći iz tehnološki najnaprednijeg zatvora na svijetu), znanstveno-fantastičnu avanturu "Enderova igra" s Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi te kao najbolji uvod u završnicu megauspješne franšize "Igre gladi" koja dolazi u studenom u kina, drugi nastavak serijala kojim se proslavila mlada oskarovka Jennifer Lawrence "Igre gladi: Plamen".

Ovo su samo neke od kinouspješnica koje su prije godinu dana vladale svjetskim kinima i u kojim će zahvaljujući novoj jesenskoj shemi CineStar TV Premiere kanala moći uživati i domaća publika u udobnosti vlastitog doma.

Naime, osim navedenih blockbustera najmlađe na CineStar TV Premiere kanalima u studenom očekuje Khumba, raskošno produciran animirani film o zebri koja je rođena samo s pola pruga, dok će stariji moći izabrati između premijernih naslova kao što su futuristička pustolovina "Riddick: Vladar tame" s Vinom Dieselom ili ratni triler Sezona lova u čijem su središtu dvojica veterana rata u Bosni koje tumače Robert De Niro i John Travolta.

Za smijeh je ove jeseni zadužen Dostavljač Vince Vaughn koji će odjednom saznati da je otac 533 djeteta! Ova priča je temeljena na istinitom događaju, a na CineStar TV Premiere kanalima gledatelji će tijekom studenog i prosinca moći ekskluzivno zaviriti i u živote poznatih zahvaljujući Ciklusu biografskih filmova o najutjecajnijim osobama 20. stoljeća kojeg otvaraju Jobs, Diana i Utrka života.

Novost je i da su od ove jeseni CineStar TV Premiere kanali dostupni i u sklopu Iskon TV paketa, uz dosadašnje platforme Bnet, VipTV, OptiTV, H1TV i AmisTV

CineStar TV Premiere su premijerni filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, najbolje holivudske hitove, najbolje filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200 filmova, među kojima je barem 100-tinjak premijernih filmova, te 100-tinjak odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova.

Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju se prikazuju sa odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima! Programi se emitiraju u tehnologiji visoke razlučivosti HD. CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD emitiraju oštriju i kvalitetniju sliku s do četiri puta više detalja i živopisnim bojama. CineStar TV Premiere 2 je program na kojem se prikazuje isti sadržaj kao i na CineStar TV Premiere 1, ali 23 sata kasnije. Tako svi gledatelji CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala imaju više mogućnosti u biranju termina kada će pogledati najdraže filmove! Isto tako se više ne moraju brinuti ukoliko propuste neki odličan naslov na CineStar TV Premiere 1, jer 23 sata kasnije isti film se prikazuje na CineStar TV Premiere 2. Tako već ove je­seni na CineStar TV Premiere kanalima uživajte u TV premijerama pozna­tih filmskih hitova poput Jobs, Diana, Utrka života, Riddick: Vladar tame, Khumba, Legende u Vegasu i Tarzan.

Pročitajte više