Za Božić je od supruga poželjela nakit, a dobila je ovo (pa će za Novu poželjeti razvod)

Foto: Imgur

RIJETKO će koji suprug fulati ako svojoj ženi pod bor smjesti skupocjeni nakit.

Ali kad je zapravo u pitanju šala vrckavog supruga, a ne pravi nakit, tko zna kako sve mogu reagirati.

Upravo takva priča objavljena je pred nekoliko dana na Redditu gdje se dotični Jonathan H. pohvalio poklonom za svoju suprugu. Uz fotografiju koju je objavio napisao je: "Moja je supruga poželjela nakit za Božić...mislim da neće biti pretjerano sretna". Naime, Jonathan je supruzi poklonio šalicu čija drška samo izgleda kao skupocjeni prsten, a pakira se tako da bi nasamarila primatelja.

Nakon nekoliko upita Jonathan je napisao i kako misli da će njegova supruga reagirati: "Vjerojatno će odglumiti smijeh, nazvati me šupkom i onda si otići natočiti kavu. Naravno, fotkat će prsten na svom prstu i u šali prijateljima reći da sam joj kupio nakit. 98 posto Reddita misli da ću spavati na kauču, a mnogi su zaključili da mi je novogodišnja odluka za 2015. rastati se, ali uvjeren sam da će moja supruga shvatiti šalu".

Neki od komentara na Redditu su i: "...a za Novu godinu supruga će poželjeti razvod" te "Kad te ljudi pitaju kako si zaradio šljivu na oku, možeš im reći da su te udarili šalicom/opljačkali ('you got mugged')".

Razvoj događaja se očekuje.
 

Pročitajte više