"Zašto, o zašto?": Objavio "bizarnu" polugolu fotku pa izazvao zgražanje

Foto: Instagram

DANSKI nogometaš Nicklas Bendtner više ne igra u Arsenalu, ali još uvijek je iznimno zanimljiv britanskim medijima.

A danas su oni dobili priliku raspisati se o njemu, budući da je 26-godišnjak na svojem profilu na Instagramu objavio fotku koja jednostavno traži reakciju. Na njoj je pozirao gol, jedino je spolovio sakrio pod - grudnjak, a uz fotku je napisao: "Zapamtite da se morate zaštititi od sunca".

"Zašto, o zašto? Nicklas Bendtner nema klub, ali je objavio fotku na kojoj je gotovo potpuno gol", naslov je teksta koji je objavio Independent, dok se Metro odlučio za sličnu varijantu: "Bizarno! Nicklas Bendtner otkrio malo previše" (tekst su završili rečenicom: "Mi smo bez riječi"). S druge strane Bleacher Report izdao je upozorenje za čitatelje prije nego što se odvaže pogledati fotografiju, a još reakcija možemo očekivati uskoro.

Podsjetimo, prije nešto više od godinu dana Bendtner se našao u problemima zbog vožnje u pijanom stanju, i to u istom tjednu kao i Sammir pa mu je tad dodatno porasla "popularnost" u Lijepoj našoj, iako mu to nije bilo prvi put da se u medijima našao zbog nečega što nema veze s njegovom igrom.
 

Pročitajte više