Zidovi zatvorske ćelije O.J. Simpsona ukrašeni su slikama gole Kim Kardashian

Foto: Instagram

O.J. SIMPSON opsjednut je s Kim Kardashian.

To je Radar Onlineu potvrdio izvor iz popravnog centra "Lovelock" u kojem 67-godišnji O.J. služi zatvorsku kaznu na koju je osuđen 2008. godine zbog pljačke i otmice.

O.J. je na zidove svoje ćelije objesio fotke koje je Kim 2007. godine snimila za Playboy i redovito s drugim zatvorenicima proučava njezine obline te tvrdi da će se spetljati s njom kada izađe iz zatvora.

Robert Kardashian, Kimin otac, bio je član odvjetničkog tima O.J. Simpsona na suđenju zbog ubojstva njegove bivše žene Nicole Brown. Robert i O.J. bili su prijatelji i zajedno odlazili na obiteljska ljetovanja dok je Kim još bila dijete.

Iako je uvijek mislio kako je lijepa, njegova opsesija razvila se tek u zatvoru. "Čita svaki članak o njoj i kada je na TV-u zahtjeva tišinu od drugih zatvorenika kako bi ju gledao bez smetnje. Pokušao je stupiti u kontakt s njom", kaže izvor.

Kim još uvijek može mirno spavati jer O.J. prije 2017. godine ne može biti pušten na uvjetnu slobodu, a sudeći prema dosadašnjim informacijama, male su šanse da mu sud odobri izlazak iz zatvora.

Pročitajte više