Aguileru pokušao seksualno napastovati pijani obožavatelj

SVJETSKA pop zvijezda očito nema mira, čak niti dok planira vlastito vjenčanje. Naime, dok je sa svojim zaručnikom Jordanom Bratmanom u poznatom hollywoodskom baru "Mood" nježno izmjenjivala poglede, dogovarajući pojedinosti oko njihova skorog vjenčanja, prekinuo ih je jedan od njezinih mnogobrojnih obožavatelja, tražeći autogram.

Christina je popustila, no tada su stvari izmakle kontroli. Dečko je nije prestajao gnjaviti, pa se Bratman morao umiješati. Čini se da niti njegova snažna pojava nije uspjela obeshrabriti vidno pijanog fana, te je jadna zvijezda nakon uvreda i prijetnji tipa "Dođi ovdje, hajde, odmah, baš ovdje, ako ne dođeš...", ipak bila prisiljena pozvati osiguranje.

Da ne bi ostao dužan, Bratman je svom snagom odgurnuo obožavatelja u zid, dok je Christina vikala na njega da izlazi van.

Stvar su ipak uspjeli spasiti njezini tjelohranitelji, koji su dotrčali kad su čuli Christinine povike. Svjedoci su rekli kako je mlada pjevačica izgledala histerično, no uspjela se smiriti u zagrljaju svog zaručnika, koji je ispao pravi heroj.

Pročitajte više