Alen Babić o svojoj Klari: Zaljubim se u nju svaki dan, zamišljam našu djecu

Foto: Youtube/Instagram

HRVATSKI boksač Alen Babić iznenadio je mnoge kad je nakon borbe s Markom Bennettom pred kamerama kleknuo pred svoju djevojku Klaru i zaprosio je.

Nakon što je dao izjavu, pred kamerama mu se pridružila lijepa Klara, kojoj je čestitao rođendan, a zatim joj rekao da ima poruku za nju. Tada se na ekranu na kojem se inače najavljuju mečevi pojavilo pitanje hoće li se udati za njega, a Alen je kleknuo pred nju. Ona je reagirala vrlo emotivno, zasuzila i rekla mu "da".

"Ne možete me sad pitati kako se osjećam. Ovo je bilo totalno neočekivano. Uvijek sam zamišljala kako će to izgledati, ali ovo nisam mogla zamisliti. Predivno je, ali ne mogu to opisati", rekla je Klara netom nakon prosidbe, dok je Alen stajao pokraj nje ne skidajući osmijeh s lica. 

"Sretna sam zbog njega jer se naradio za ovo i ponosna sam na njega. Imao je težak život, a sad se počelo isplaćivati. On zaslužuje toliko toga i znam da će to pokazati svijetu, da će biti nešto posebno", rekla je. 

Babić je tad otkrio da su njih dvoje zajedno pet godina, od njene 17. godine. 

"Samo su joj 22, ali želim je zadržati do kraja života, zato sam ovo učinio. Beznadno sam romantičan", zaključio je. 

O samozatajnoj Klari se ne zna puno, no njen dragi rado dijeli fotografije s njom na Instagramu i ne skriva koliko je zaljubljen. Od milja je zove Lady Savage, a tim joj se nadimkom obratio i dok ju je prosio.

Nakon javne prosidbe podijelio je i prve fotke njih kao zaručnika.

"Ovo je pobjeda dana. Ne, neka to bude pobjeda godine. Ne, ne, neka bude pobjeda života za ovog skromnog vojnika", napisao je uz fotografije.

Nešto ranije posvetio joj je i dugu emotivnu objavu u kojoj nije štedio na romantici. 

"Ova objava je posvećena ljubavi. Nečemu za što sam uvijek znao da postoji i da je jače od tisuću oluja. Mislio sam da će biti prelijepo bez ikakvih slabosti, ali bio sam u krivu. Dolazi po visokoj cijeni, samo izabrani su toliko sretni i hrabri da je istinski osjete, iako sam ponosan na svoje iskustvo u ljubavi, sad shvaćam da sam samo amater kad se radi o tome", piše Alen.

"Ne znam, trebaju mi fotke da vidim što je sve Lady Savage prošla sa mnom u pet godina turbulentne vožnje s Divljakom. Upoznao sam je na njen 18. rođendan i sjećam se da sam se zaljubio prvog dana, nokautiralo me. Velika cura iz malog sela s očima koje se vesele životu. Bila je to priča o izbacivaču i konobarici koja je to nadrasla već drugog dana kad mi je rekla da bi pobjegla sa mnom da to zatražim. Otad je prošlo pet godina, i nije da uvijek zaslužujemo jedno drugo, ali reći ću vam jednu stvar, još uvijek se u nju zaljubim svaki dan. Još uvijek mislim da ona ima predivnu genetiku i još uvijek zamišljam kako će naša djeca izgledati. Molim se da sam napravio dovoljno dobroga da zaslužim ovo predivno stvorenje. Lady Savage, volim te", zaključio je. 

Pročitajte više