Alex: Imam super kosu, kožu i nokte

DA je kosa vrlo bitna u poslu osoba iz javnog života potvrdile su nam na predstavljanju profesionalnih styling proizvoda L’Oreal Professionnel u frizerskom salonu Trilab, BB Brankica Čonda i nekadašnja misica Aleksandra Grdić, iako ih je obje, kako same kažu priroda nagradila zdravom i gustom kosom  pa su zadovoljne njenim izgledom.

"Svojom kosom sam jako zadovoljna, imam stvarno super i kvalitetnu kosu. Jedanput tjedno odlazim frizeru na feniranje i jedanput mjesečno na bojanje. Neku posebnu njegu ne prakticiram, a od vitamina pijem samo vitamin C", priznala nam je Brankica.

Također, Alex cijeni izgled kakav ima, ali kaže da se ipak oslanja na neke proizvode, posebno prirodne kako bi sačuvala zdravlje kože i kose.

"Mene su mama i tata naučili da svako jutro na tašte popijem dvije do tri žlice maslinovog ulja, ali pravog dalmatinskog, kupujem ono koje se radi na stari domaći način  pa mislim da zbog toga imam super kosu, kožu i nokte, u stvari cjelokupno zdravlje. Inače, mogu reći kako kosu posljednjih pet godina njegujem isključivo u frizerskim salonima, nikad je ne perem doma. To je jako bitno radi vrste mog posla, a imam i dosta gustu kosu tako da mi je teško s njom vladati samoj doma.  Budući da je kosa dosta bitna u poslu kojim se bavim zahtijeva i kvalitetnu njegu", otkrila nam je Aleksandra.

Na promociji smo sreli i Antoniju Šolu koja je tražila savjet stručnjaka po pitanju njege svoje kose.

Požalila nam se kako smatra da njena kosa iznimno pati zbog stalnog bojenja i raznoraznih tretiranja  te je pokušava zaštiti osim izvana  i iznutra vitaminskim preparatima.

"Najradije bih, kada bih mogla, napravila pauzu i pustila kosu da se malo odmori, bar na dva mjeseca, ali to je sada nemoguće. Kosa mi je dosta oslabljena jer je svakodnevno feniram i često tretiram bojama i upravo tražim nešto što bi je izvana dovoljno nahranilo i eventualno pomoglo obnavljanju", rekla je Antonija.

N.D.

Pročitajte više