Alka Vuica: Da me zovu u "Trenutak istine", zaradila bih novac od svih koji ne bi željeli da progovorim

SINOĆNJA promocija novog spota Sandija Cenova za pjesmu "Marija", koja je održana u Kaptol centru bila je tipičan skup "zvijezda" i onih koji se tako osjećaju. U restoranu Plato okupilo se dosta Sandijevih prijatelja iz glazbenih voda, suradnika i nekolicina novinara u potrazi za zanimljivom pričom. Sandijeva velika prijateljica Alka Vuica, koja je zakasnila na projekciju i došla naknadno, kada su svi kanapei već bili pojedeni, a iz čaša se ispijali zadnji gutljaji besplatnog vina, bila je raspoložena za razgovor s nama.

Na pitanje o njezinom navodnom sudjelovanju u showu "Trenutak istine", Alka se samo slatko nasmijala. "Kad si malo bolje razmislim, ne bi to bila tako loše - pričati istinu i dobiti lovu. Inače kad pričaš istinu, nadrapaš. Vidite, mogla bih objaviti da zaista nastupam pa bi se možda svi javili i ponudili mi novac da ne nastupim", našalila se Alka. S obzirom na to da je Alka bila cura mnogih estradnjaka s područja cijele bivše države, to bi bilo i više nego zanimljivo. "Ja i onako pričam istinu 'za besplatno', pa tko zna možda se i prijavim, nikad se ne zna", ispričala nam je Alka koja je priznala da je "solo". "Da, jesam. Nemam trenutno nikoga, ali to ne znači da okolo hodam i tražim si nekoga. Ne, više volim biti osvojena i nikad neću prva priči muškarcu. Ako mi se netko i svidi jedino što ću napraviti je uputiti zavodnički pogled", otvorila nam se Alka na Sandijevoj promociji.

U nadi da razbije monotoniju, Sandi je odlučio angažirati gudački kvartet da mu budu pratnja u izvedbi nekih od njegovih najpoznatijih singlova. To sve je izgledalo zaista na visokoj razini pa su pokoji gosti teška srca odložili čaše šampanjca kako bi zapjevušili sebi u bradu neke od Sandijevih davnih uspješnica. Nakon njegove mini "gaže", na velikom ekranu pušten je i spot zbog kojeg su se svi i okupili. No umjesto gledanja premijere, bilo je onih koji su odlučili da je zanimljivije ostati za šankom. Sandi nije ništa htio prepustiti slučaju pa je odlučio angažirati jednu od provjerenih ljepotica i to upravu onu koju kiti titula Miss Autoshowa, Ines Makek.

Spot za koji je sam Sandi rekao da djeluje art (o ukusima se ne raspravlja) dobio je pljesak nakon projekcije. U ležernom razgovoru nakon službenog djela Sandi je za Index objasnio kako se ne boji navale nove glazbene mladeži pronikle iz mnogobrojnih reality showova jer, kao ističe, on je sam sebi utabao put do pozornice na kojoj je i ostao značajan broj godina. Uoči obilježavanja petnaeste godišnjice od izdavanja njegova prvog samostalnog albuma, Sandi je najavio i veliki koncert, ali tek tamo na proljeće.

S.C.
Foto: B.Č.

Pročitajte više