Andrija Jarak o supruzi: Sigurno bi voljela da se bavim nekim mirnijim poslom

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

ANDRIJA Jarak napušta Novu TV nakon 17 godina i prelazi na RTL. Vrijeme je, kaže, za nove profesionalne izazove. 

Andrija je jedan od najprepoznatljivijih televizijskih lica s karijerom dužom od dvadeset godina. Svojedobno je otkrio kako izgleda njegov prosječan radni dan.

"Natprosječno neizvjesno... Nemam raspored unaprijed, moj dan određuju dnevni događaji. U nekim slučajevima znam unaprijed da ću pratiti Oluju, Kolonu sjećanja ili neka ranije zakazana suđenja, ali najčešće nisam siguran hoću li zaspati tamo gdje sam se probudio i gdje je najudobnije - u svom krevetu", ispričao je prošle godine za Slobodnu Dalmaciju.

Kaže kako u njegovom poslu "potpuni reset" nije moguć, no ispričao je kako u principu izgledaju njegovi slobodni dani. 

"Uvijek smo na neki način na čekanju, uz telefon ili blizu izvora informacija. No, druženja s prijateljima, izleti s obitelji čine onaj bitni dio punjenja energije u danima kad nisam na poslu", rekao je Jarak.

Andrija je rodom iz Dubrovnika, no živi u Zagrebu. Volio bi, kaže, da može više vremena provoditi u rodnom gradu.

"Ako mene pitate, nikad nije dovoljno često biti u Dubrovniku. Ali on je stalno u meni. Volio bih da stignem češće boraviti u Gradu, ali stalno si govorim - još sam mlad, stignem sve. Dalmacija ima poseban mentalitet koji je dio karaktera svakoga tko je rođen tamo. To je veselo, glasno, puno opuštenije i vedrije bez obzira na svakodnevicu, a opet se problemi riješe", ispričao je prošle godine.

Supruga bi voljela da se bavi mirnijim poslom

Što se tiče privatnog života, Andrija je rekao da bi za prijatelje učinio sve te da najviše voli i cijeni odanost u prijateljskim odnosima. Također, istaknuo je da mu je supruga Ivana velika podrška u svemu.

"Ritam ovog posla nimalo nije lako pratiti pa ne provjeravam koliko je javljanja pogledala. Dovoljno je da znam da gdje god da jesam, doma će biti sve u najboljem redu jer je supruga i mama tu. Da bi voljela da se bavim nekim mirnijim poslom, sigurno bi, ali to je sada tako", ispričao je.

Pročitajte više