Borna u Jokeru odustao od 5000 eura zbog pitanja o domaćoj estradi

Foto: Press

Mladom natjecatelju, magistru strojarstva Borni Škrlecu znanje i sreća bili su naklonjeni tijekom većine pitanja u kvizu Joker. Međutim na zadnjem je odustao jer je procijenio da bi previše riskirao odgovarajući na showbizz pitanje:

"Tko se 1990. godine pojavio na estradi s prvim albumom naslovljenim Doviđenja? A) Mladen Grdović B) Đani Maršan C) Severina Vučković D) Davor Pekota." Borna nije htio riskirati pa je odustao. Znate li vi odgovor?

Umjesto 5000 eura, Borna je tako kući iz kviza otišao samo s 1000. Na prva je pitanja odgovarao bez poteškoća, a i na pitanje o televizijskoj emisiji Nove TV nije se nimalo dvoumio.

Namučilo ga pitanje o automobilu

"Kako se zove emisija Nove TV pokrenuta s ciljem predstavljanja inovativnih proizvoda malih domaćih poduzetnika? A) Ajmo Hrvatska B) Kreni Hrvatska C) Naprijed Hrvatska D) Startaj Hrvatska." Točan odgovor, znao je Borna, skriva se iza odgovora D.

S bratom, koji mu je bio u pratnji, pomučio se oko jednog automobilskog pitanja, a komentirao je da će se, ako su netočno odgovorili, morati suočiti s kritikama svog tate. Što će tata reći, otkrit će kad dođu kući, jer nisu znali odgovor pa su samo nagađali i odabrali krivi odgovor B.

"Koje se grčko slovo nalazi u nazivu sonde smještene u automobilu, između katalizatora i motora? A) omega B) delta C) gama D) lambda." Točan je odgovor D.

Pročitajte više