Angelina Jolie uvjerena da je Jennifer Aniston želi uništiti

ANGELINA JOLIE smatra kako je bivša supruga njenog dragog Brada Pitta, Jennifer Aniston, želi uništiti i kako se trudi okrenuti ljude protiv nje. Jolie je uvjerena kako je Aniston uokolo opisuje kao "vješticu".

"Strašno je to što se događa Angie i ne zna čime je to zaslužila. Sve što čini u životu je da se trudi pomoći drugima", naveo je za britanski Now magazine jedan od prijatelja slavne glumice osvrćući se na glasine o tome da se Brad i Angelina rastaju: "Za nju nema sumnje da Jen stoji iza toga. Očito nikad nije oprostila Angie što joj je preotela Brada. Ne šalim se, rukavica je bačena. Ta žena je neprestano zlobna otkad je Angie sa Bradom. No, Angelina to više neće trpjeti - uzvratit će joj udarce".

"Angelina se pretvara u Jennifer"

Angelina Jolie navodno posljednjih tjedana prima e-mail poruke pune mržnje. Zbog prijetećih je poruka udvostručila osiguranje svog doma u Los Angelesu i broj zaštitara koji je prate na putovanjima. "Živi u strahu. Posve je jasno tko je okrenuo fanove protiv nje. Jen je proteklih pet godina mudro vodila PR kampanju, iako ovime ne sugeriramo da ona osobno stoji iza prijetećih mailova. Angelina je pokušala to ignorirati, ali paljba ne prestaje. Čini se kako su neki spremni na sve kako bi je maknuli sa svog puta", naveo je isti izvor.

"Angelina osjeća kako se pretvara u Jen. Odjednom je ona ta koja je dosadna ženica, koja se trudi dominirati Bradom, koja uništava njegov život. Nekad je bila zabavna, zavodnica kojoj ni jedan muškarac nije mogao odoljeti. Ali zato što je Brad takav kakav jest, morala je preuzeti ulogu zrele partnerice. Ne može ni sama vjerovati u što se pretvorila", dodao je.

Pročitajte više