Angelina odvela šestogodišnjeg sina u trgovinu oružjem i kupila mu nož

DOK OSTALE majke čine sve što je u njihovoj moći da zaštite svoju djecu od opasnog oružja, Angelina Jolie je, čini se, iznimka jer je medijima priznala da je šestogodišnjeg sina Maddoxa, kojega je iz Kambodže posvojila 2001. godine, odvela u kupovinu noževa. Zvijezda filma "Tomb Raider", koja je planetarno poznata po svojoj divljoj i buntovničkoj prošlosti prepunoj izjava o samoranjavanju i "ljepoti noževa", tvrdi kako je sinu kupila nož kako bi ga naučila prednostima, ali i opasnostima koje nosi to hladno oružje.

"Odvela sam ga u posebnu trgovinu koja je opremljena samo noževima i drugim oružjem. Doma često pričamo o samurajima kao o ideji o obrani nečijeg života ili časti. Ne mislim da u tome ima išta loše, mi zbilja pričamo o svemu i svačemu i u našoj obitelji ne postoje tabu teme", ispričala je Angelina za jedan britanski časopis. Glumica je svoj prvi nož dobila u dobi od svega jedanaest godina od majke, francuske glumice Marcheline Bertrand koja je preminula početkom prošle godine. Napomenula je kako je prije kupnje noža sinu očitala lekciju o sigurnosti i nasilju kako bi šestogodišnji Maddox dobio uvid u ozbiljnost tog čina. Ova izjava izazvala je kontroverze, a u reakcijama na objavljeni intervju čitatelji su glumicu prozvali neodgovornom i lošom majkom.

Angelina je ispričala i kako joj je bilo suđeno da usvoji dječaka iz Kambodže i da je toga bila svjesna tijekom prvog putovanja i boravka u toj zemlji. Iako tvrdi da ne vjeruje u sudbinu, glumica tvrdi da je po odlasku iz Kambodže imala čudan osjećaj da je nešto ostavila te se u tu zemlju nekoliko mjeseci kasnije vratila da bi posvojila Maddoxa. "Kada sam se iz Kambodže vraćala u Ameriku imala sam osjećaj da sam tamo nešto ostavila. Vratila sam se u tu zemlju u sklopu humanitarne misije i igrala sam se s djecom u jednom sirotištu i osjetila sam da je među njima moj sin. To je bio najčudniji osjećaj kojeg sam ikada imala, a kada sam vidjela Maddoxa po prvi put znala sam da sam njegova majka", povjerila se Angelina.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više