Ante Gotovac preko novina traži novu curu: Imam volje, novca i Mercedes

"JA SAM Ante Gotovac, isto tako pred razvodom, ali i u potrazi za novom ženom, kao i novim projektom. Ja u Simonici, nakon projekta “Gotovčevi”, više ne vidim biznis. Ona pjevačica nije, a projekt je prošao kao brend i dalje ulaganje u nešto u što i sam više ne vjerujem je bacanje novca u vjetar", poručuje Ante Gotovac u pismu, ili članku, objavljenom u Jutarnjem listu putem kojeg pokušava naći svoju novu Simonicu u koju je, kako kaže, spreman uložiti jer "ima volje, novca i Mercedes", pa zašto ne bi?

"Simona bez brenda 'Gotovčevi' ne može ništa!"

Međutim, da ne bi sve ostalo na lijepim riječima i ugodnim pozdravima, Ante Simonici poručuje da se uhvati nečeg što zna raditi, jer joj on više ne može pomagati te priča kako je Simona, otkako je bez njega, spala na prosjački štap. Navodno danas, nakon "super uspješne" ljetne turneje pod Antinom palicom, Simona nastupima zarađuje jedva za piće, a barata Ante tu i s nekim brojkama: "Dokaz je da Simona ne može sama bez brenda Gotovčevi (u što ubrajam Simonicu i Anticu) i njezin posljednji nastup u baru Krystal na Šalati, gdje je “samostalna” Simona prodala ravno 20 karata, zaradila 800 kuna, ali i tim novcem morala platiti piće", otkriva Ante.

"Na kraju sam s njom, uz izuzetak moje Gabice, imao samo financijsku štetu. Da se samo podsjetimo palmica i klupica iz Vodica porušenih skupocjenim Mercedesom. Nije tajna koliko sam uložio u tada nepoznatu Kraljicu Hrvatske, jer malo tko danas zna tko je ovogodišnja nositeljica lente, a moju bivšu Simonicu godinama već poznaje cijela Hrvatska i okolica", nastavlja.

"Simona je licimjerna, glumi da je nevinašce"



Podsjeća Ante javnost i da Simonica i nije takva svetica kakvom se predstavlja. "Antica je UVIJEK govorio istinu i otvoreno pričao o svom životu. Teško i Simona može glumiti sveticu kad se sve zna. Za naše tulume, dobre i loše navike uvijek se znalo i o tome se pričalo i pisalo", kaže. "Nitko ni na što nikoga nije silio, pa je tako bilo i kad smo se upoznali. Licemjerno bi bilo od mene da glumim sveca, kad to nisam. Isto je tako licemjerno i od nje da pokušava stvoriti sliku o sebi kao da se radi o nevinašcu. No, kao što sam rekao, sve se uvijek zna i sazna", nastavlja.

Eto što se dogodi kad se prokušani brend raspadne...

"Istina je da Simonu samu nikad nisam uspio prodati bez sebe u paketu, a dokaz za to je cijena njezina nastupa koja je još donedavno bila od tri do pet tisuća eura. Eto, što se dogodi kad se prokušani brend raspadne. To se do sada događalo i puno jačima od nas, recimo Beatlesima. Pokušao sam Simonu uputiti da uči na tuđim greškama, ali utjecaj njene majke, prijateljice Gianne Apostolski i drugih “dobronamjernika” doveo je Simonu gotovo na prosjački štap", zaključuje Gotovac.

Pročitajte više