Antonija Šola: Glumiti zaručnicu Mirsada Tuke je nezamijenjivo iskustvo

Antonija će, naime, nastupiti na ovogodišnjoj Dori s pjesmom "Neka bude zauvijek" za koju je tekst napisala sama, dok je za glazbu odgovorna njezina prijateljica Petra Crnetić. Antonija će na pozornici izaći u Spozabellinoj haljini, a tijekom nastupa pridružit će joj se i njezin brat Tomislav koji će ju pratiti na gitari.

Na probama Antonija je zapjevala sigurnija nego ikad, a nedavnog kiksa kada je tijekom emisije "Ususret Dori" zbog treme zaboravila riječi pjesme za koju je sama napisala tekst, sada se sjeća samo kroz smijeh.

"Jedan prijatelj rekao mi je da kad me idući put pitaju za taj kiks, da samo kažem kako sam u tom trenutku željela naglasiti glazbu, to je dobra fora! Ma, bila je neka frka tijekom nastupa, ali sada je sve dobro, spremna sam." - kaže nam Antonija.

Osim što pjeva, ova talentirana 28-godišnjakinja glumi i u RTL-ovoj seriji "Zabranjena ljubav", a upitana o tome kakav je osjećaj glumiti zaručnicu starijeg muškarca (u seriji Antonija glumi tinejdžericu Tinu koja je zbog niza problema morala vrlo brzo odrasti), odgovara.

"Super je, obožavam taj posao. Mirsad Tuka jedan je od najboljih partnera koje sam imala do sada i to mi je jedno nezamijenjivo iskustvo, toliko toga sam naučila da mu mogu samo biti zahvalna." - zaključuje Antonija, čije ljepuškasto lice nije prošlo nezapaženo kod muškog spola, pa tako ni na našem izboru najljepše Hrvatice. Ukoliko je Antonija Vaš izbor najljepše, kliknite za nju ovdje.

Foto i tekst:B.S.

Pročitajte više