Antonija Stupar Jurkin: Ne nedostaje mi posao, kad imaš bebu doma, ne stigneš misliti

SINOĆ su u drugoj večeri CAP-a uživale prijateljice Edita Misirić i Antonija Stupar Jurkin. Obje su došle prvenstveno kako bi podržale omiljenog dizajnera Borisa Pavlina. Lijepa Edita redovito zasja u njegovim kreacijama, a ne namjerava to promijeniti. "Boris Pavlin je razlog zbog kojeg sam tu večeras, evo opet nosim njegovu haljinu. Tu sam sa Antonijom večeras, svojom prijateljicom", rekla je Misirić. Komentirala nam je i aktualnu situaciju u državi, prosvjede. "Dobro da se nešto događa, dobro da su u Hrvatskoj ljudi ujedinjeni u nečem. Bitno da se nešto događa, što će se iz toga izroditi, ne znam, ali situacija je u državi poprilično nesretna", zaključila je simpatična Edita.

"Posao mi ne nedostaje, jer kad imaš bebu doma, na ništa ne stigneš misliti, to ti je dovoljan posao"

Njezina prijateljica Antonija Stupar došla je također podržati Pavlina, a usput se družiti sa Editom. Zgodna novopečena mama priznala nam je kako joj ne nedostaje posao jer je cijelo vrijeme zaokupljena dvomjesečnom djevojčicom. "Pavlin, i ja sam zbog njega tu. Podržavam njega, ali i sve ostale. Kroz posao sam stvarno nosila sve kreatore, a sada ne mogu nikoga izdvojiti jer već par mjeseci nisam u tom poslu. Malena je super, raste svaki dan, uživamo doma, odlično nam je. Nemamo još drugo dijete u planu, jer malena ima  tek dva mjeseca, imamo još tu svega za odraditi. Posao mi ne nedostaje, jer kad imaš bebu doma, na ništa ne stigneš misliti, to ti je dovoljan posao", rekla nam je lijepa Antonija.

Mirna Maras i Martina Podgorski družile se na CAP-u

Još jedna mama sinoć je izašla u društvu prijateljice. Naime, Mirna Maras uživala je u CAP-u sa svojom prijateljicom, novinarkom Martinom Podgorski. Mirna je prokomentirala revije i otkrila kako usklađuje poslovne i privatne obaveze. "Boris Pavlin i Marina Design su mi bili dobri. Inače mi se sviđa rad Hippy Gardena, sviđaju mi se ELFS-i, ma ima naših dizajnera stvarno jako, jako dobrih", pohvalila je Mirna domaću modnu scenu.

"Voljela bi da Niko ima brata ili sestru"

"Niko je večeras doma, nadam se da već spava. Moja mama ga čuva, jer Mario radi, a ja sam danas uspjela organizirati i doći s prijateljicom pogledati reviju. Dobro usklađujem sve, sve je stvar dobre organizacije. Naravno, ne mogu uvijek otići gdje i kad ja hoću, ali uvijek se to sve nekako uspijemo dogovoriti. Zasad ne planiramo prinovu, ali da, voljela bi da jednog dana Niko ima brata ili sestru, a sad, kad će to biti, vrijeme će pokazati", otkrila je Mirna kada smo je upitali kako usklađuje poslovne i privatne obaveze. Osim spomenutih dama, u reviji su uživali i Laka, Nataša Bebić, Lana Klingor i Budoirke.

Pročitajte više