Antonio Veić s djevojkom pratio teniske mečeve

JUČERAŠNJE teniske mečeve ATP teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors 2011, koji se održava u Domu sportova od 29. siječnja do 6. veljače, pratila su i neka poznata lica. Tako su među publikom bili i odvjetnik Zvonimir Hodak te tenisač Goran Ivanišević, dok je Antonio Veić mečeve pratio u društvu djevojke. Na tribinama je neko vrijeme sjedio i Ivan Ljubičić, koji je i sam jučer "isprobao teren".

Ivan Ljubičić i Igor Kunjicin izgubili su u prvom kolu turnira parova od švedsko-austrijskog para kojeg čine Simon Aspelin i Julian Knowle (6:2, 6:0) nakon samo 49 minuta igre. Ivan Dodig pobijedio je Španjolca Marcela Granollersa (6:3, 6:2). Franko Škugor izgubio je od Nijemca Floriana Mayera, a Nikola Mektić od Nijemca Michaela Berrera.

Od hrvatskih predstavnika danas će na teren u pojedinačnom turniru izaći Antonio Veić protiv Amerikanca Alexa Bogomolova te Ivo Karlović protiv Nijemca Daniela Brandsa. Poseban će doživljaj biti povratak Gorana Ivaniševića profesionalnom tenisu u dvoboju parova. Njemu i Marinu Čiliću suprotstavit će se Slovaci Filip Polašek i Igor Zelenay.

Pročitajte više