Ariel Winter napali zbog seksi izdanja, njeni fanovi uništili trola

Foto: Instagram

ARIEL WINTER su još jednom kritizirali zbog provokativnog izdanja, a mnogi fanovi odmah su joj stali u obranu.

Sve je počelo kad je njezina sestra iz serije, Sarah Hyland, objavila fotografije na kojoj su pozirale prije holivudskog eventa Power of Young. "Alex & Haley Dunphy... Čekajte. Haley & Ale Dunphy... Igramo jedna drugu na televiziji", našalila se.

U megapopularnoj i uspješnoj seriji Winter glumi uglavnom konzervativnu odjevenu Alex Dunphy, dok njezina sestra Haley Dunphy često nosi odjeću koja više otkriva. No u stvarnom životu gotovo je suprotno, što je Sarah istaknula u komentaru.

No nisu svi komentari bili pozitivni. Kako piše Fox News, mnogi su opet napali mladu glumicu, a jedan joj je poručio kako bi se puno samopouzdanije i bolje osjećala u skromnom izdanju.

Fanovi lijepe glumice odmah su joj uskočili u obranu. "Pusti je da bude što želi i da nosi što želi", napisao je jedan korisnik Instagrama. "I šuti. Nitko te ništa nije pitao", dodao je drugi. "Zbog toga ljudi imaju problema sa samopouzdanjem - uvijek postoji netko tko će pronaći nešto ni iz čega", još je jedan od komentara.

Ariel je često na meti kritika, a nerijetko joj mnogi staju u obranu. Posljednji put kad su je napali, u obranu joj je stala upravo sestra iz serije. No to je ne sprečava da i dalje objavljuje seksi fotke na Instagramu, što možete vidjeti ispod.

Pročitajte više