Baby Gaga: "Ne smeta vam što vašu kćer možda gleda neki pedofil?"

KEIRA LADROW trogodišnja je djevojčica koja se posljednjih dana našla pod povećalom javnosti zbog videouratka koji je osvanuo na gotovo svim internetskim stranicama. Naime, mlada djevojčica imitirala je Lady Gagu u spotu za pjesmu "Telephone", što su mnogi protumačili kao neukusno i neprimjereno za njezine godine. S tim se, naime, ne slaže njezina majka Heidi Ladrow, koja dodaje da se trogodišnjakinja odlično zabavljala te da ništa nije radila na silu.

Ipak, kada su je voditeljica "The Early Showa", u kojem je gostovala, te psihoterapeutkinja Heide Banks suočile s posljedicama koje bi ovakvo iskustvo moglo ostaviti na djevojčici, čini se da joj nije bilo svejedno, ali kao što je sama rekla - "sada je prekasno". Također, mnogi se zgražaju nad činjenicom da je tako mlada djevojčica bila našminkana, mrdala guzom, zvala dečke na telefon te na sebi imala lisice.


"Ona je jako energična, zaigrana i super pleše. Mislili smo da je to odlična kombinacija i da bi bilo dobro napraviti nešto što bi moglo nasmijati ljude. Istina je da je cijeli video pomalo kontroverzan, ali i Lady Gaga je. Uživala je u svakoj minuti i mislim da joj taj video neće ostaviti nikakve posljedice", izjavila je Heidi dok je psihoterapeutkinja kao najbolji primjer izdvojila Britney Spears koju su mnoge djevojčice diljem svijeta gledale s divljenjem i sve bile spremne napraviti kako bi izgledale poput nje.

"Prekasno je da se taj video povlači, ali ne žalim zbog toga, bilo je zabavno"

"Znam da jako volite svoju kćer i da joj želite sve najbolje, ali svejedno ne možete znati hoće li ovaj video ostaviti posljedice u nekom periodu njezinog života", rekla je Heide i dodala da ovakvim videom daje loš primjer drugoj djeci u svijetu. S njom se složila i voditeljica koja je majku malene djevojčice upitala namjerava li povući video te smeta li joj što njezinu kćer možda gleda neki bolesnik ili pedofil.

"Nismo mislili da će ovaj video uopće dignuti ovakvu prašinu, ništa zlonamjerno nismo htjeli napraviti tim već samo nasmijati ljude. Ako je ona u videu izgledala zbunjeno, to je zato što se tek probudila", pokušavala se opravdati majka koja je zaključila da joj nije nimalo žao. "Prekasno je da se taj video povlači, ali ne žalim zbog toga, bilo je zabavno", tvrdi majka malene "Baby Gage".

Pročitajte više