BB Dubravka Bojanu: "Ovo će mi garant slušati muž, ali seksi si, imaš lijepo tijelo"

Foto: Press

DUDA i Bojan odlučili su iskreno porazgovarati o svome odnosu u BB kući.

Iako su neki stanari Dubravki pokušali dati do znanja kako smatraju da je njezino ponašanje u kući potpuno neprimjereno njezinim godinama i bračnom statusu, čini se kako to Dudi ni najmanje ne smeta, a sve objašnjava činjenicom kako je oduvijek takva – otvorena, iskrena i izravna.

>>BB Dubravka na rubu živaca: "Ona je tupa, nema tri daske u glavi"<<

Tako je ovoga puta odlučila sasvim otvoreno porazgovarati s Bojanom i reći mu što misli o njemu, ali i o njegovom fizičkom izgledu.

''Ja ne lažem i ne muljam! Ali ispalo je da se ja 'kačim' na tebe, tako su drugi komentirali…'', kazala je Duda Bojanu, koji joj je odgovorio da u kući više ne vjeruje apsolutno nikomu i ničemu.

46-godišnjakinja mu je priznala kako mu je napisala jedno od anonimnim pisama u sklopu zadatka za Valentinovo, no naglasila je kako ne bi željela da išta od toga shvati osobno.

''Samo da ne bi mislio kako ja imam neke pretenzije prema tebi'', bila je ozbiljna Duda, no ipak iskreno priznala: ''Iako jesi seksi, imaš super tijelo… Ovo će garant moj muž slušati, ali baš me briga! Ja sam uvijek ovakva, otvorena.''

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više