BB: Duško dobio periku i podsjeća na Zdravka Čolića, Marijana se ne vraća u Šibenik



DANAS je na "smetlištu" u Big Brotheru zavladalo veselje i to zato što je Duško dobio periku. Nakon što ga je Soraja ošišala, bio je jako depresivan te je čak i zaplakao jer mu se nova frizura nije sviđala. Stoga je Big Brother odlučio Duška počastiti perikom, a kada je vidio kako mu stoji nova frizura, bio je oduševljen. Ukućani su bili sretni zbog njega te su hvalili njegov novi izgled. Big Brother rekao je Dušku kako se sa novom frizurom mora spremiti za nastup u kojem će biti Zdravko Čolić, a ne sumnjamo da će oduševiti.

Stanari morali otpjevati jednu klapsku pjesmu u čast Omišu, čeka ih zabava

Nakon toga, turneja ukućana se nastavila, a sljedeća destinacija bila im je Omiš. Big Brother je stoga angažirao Dražena, Radišu, Nikolu i Lestera da uvježbaju klapsku pjesmu i otpjevaju je kako treba, a zauzvrat će biti bliži narednoj destinaciji za sto kilometara, što znači manje okretanja pedala. Sljedeća destinacija im je Banja Luka. Budući da su odlično otpjevali pjesmu "Dođi na morski greben" krenuli su na bicikle kako bi započeli dug put prema sljedećem odredištu. Osim što su odrađivali zadatak, stanari su s oduševljenjem pričali o večerašnjoj zabavi tematskog karaktera. Naime, na zahtjev stanara, Big Brother upriličit će zabavu u duhu Havaja. Vesele se i ukućani s otpada, a posebno Nemeš, koji će se susresti s Marijanom. Danas su se nakratko susreli pa su razmijenili i poljubac pred Tamarom te je očigledno da svoju ljubav više ne skrivaju. Duško je zadovoljan jer će se pokazati s perikom, a sve u svemu ne sumnjamo da stanare čeka burna noć.

Marijana, Tamara i Bojana bacile se na ogovaranje

Prije zabave, Marijana, Tamara i Bojana posvetile su se ogovaranju. Ogovarale su Dražena i zaključile da mu treba psihička pomoć te da je odvratan. Ubrzo je on djevojkama objasnio kako ima zadatak da se ne smije do prvog svibnja. Tamara mu je rekla neka ne čeka prvi svibnja, već se neka krene smijati. Osim Dražena, na meti im je bio i Lester, koji nervira Tamaru te Slavica koja živcira Bojanu.

Marijana: Neću se vratiti u Šibenik

Nemeš se nešto poslije istuširao i tražio od Eme da mu skuha kavu, a pritom je pjevušio pjesmu "Arogantna kraljica". Ema se na to oduševila i izljubila Nemeša, a on je komentirao kako sat vremena neće pričati te je tražio nešto da ispere usta. Nešto kasnije Nikola i Marijana razgovarali su u dvorištu, a Nikola je rekao Šibenčanki kako jedva čeka ići kući, na što je ona njemu rekla kako ona nema dom. Kada ju je pitao planira li se vratiti u Šibenik, rekla je da se u taj grad neće vraćati. U isto vrijeme Nemeš je pričao s Duškom govoreći kako ga je Big Brother htio predstaviti kao nekog ženskara, no kako je njemu sada jako lijepo. Pritom je mislio na svoj odnos s Marijanom.

Pročitajte više