BB Hrvoje uživa u "staroj ljubavi" i novim poslovnim izazovima

HRVOJE ŠOŠTARIĆ, poznatiji kao BB Hrvoje, u razgovoru za Index je demantirao novinske napise o tome da je ponovno u vezi sa svojim bivšim dečkom, a najavio nam je i svoje skore voditeljske angažmane.

"To su totalne laži. Nas su navodno vidjeli u supermarketu i to je odmah netko dojavio novinarima", rekao je Hrvoje, koji je s bivšim dečkom bio u kupnji omiljenih mu krafni. Potom nam je pojasnio da je "istina kako su se on i njegov bivši dečko našli, jer se tako duga veza ne može prekinuti odmah". Tako su se i njih dvojica dogovorili da "neko vrijeme provedu zajedno, no nažalost, još uvijek nisu ponovno u vezi".

Sad kad je po pitanju ljubavi krenulo u boljem smjeru, bili smo znatiželjni, pa upitali Hrvoja kakvih još novosti ima u njegovom životu. Iako je započeo s jednom lošom, pokazalo se da BB diva s nama ima za podijeliti i puno vedrih stvari.

Hrvoje nam je tako otkrio da je nedavno doživio prometnu nesreću, no na sreću "ozlijeđen" je bio jedino njegov limeni ljubimac. "Auto mi se ful uništio, ali imam savršenog limara, Zlatka Baroša, i auto mi sada izgleda kao nov", rekao je Hrvoje, dodajući kako "s obzirom da nije on skrivio nesreću, dobio je odštetu od osiguranja".

Uskoro osim manekenskih, pred Hrvojem i voditeljski angažmani

Boravak u BB kući i novostečena slava, Hrvoju su donijeli i brojne angažmane. Kako nam sam otkriva, rado je viđen kao VIP gost na brojnim partijima, druži se s manekenkama, nosi revije, a uskoro ga očekuju i dva voditeljska angažmana.

U izboru voditelj - maneken, Hrvoje prednost daje voditeljskim angažmanima, iako mu se "sviđa nositi revije" te "obožava biti fotomodel". Tako će 24. studenog Hrvoje svoj voditeljski debi imati u Crikvenici, na reviji modnih frizura svog dragog prijatelja, 19-godišnjeg frizera i stilista Giovannija Jakovca, u kavani "Atrij" hotela "Internacional", a samo dan kasnije, 25. studenog, voditeljsku će ulogu preuzeti na modnoj reviji Suzane Josipović, koja će se održati u riječkom El Riu.

"Na posao u banci ću se vjerojatno vratiti, jer od zraka ne mogu živjeti"

Od Hrvoja doznajemo da će se uskoro možda vratiti i na svoj posao u banci. Naime, prije ulaska u BB kuću, ondje je radio kao osobni bankar. "Došao sam se javiti svojima u banci. Oni su me podržavali i bili uz mene dok sam bio u kući", rekao nam je Hrvoje, dodajući kako će se "na posao u banci vjerojatno vratiti, jer od zraka ne može živjeti", no ništa od toga još nije sigurno.

Ipak, pruži li se Hrvoju prilika za neki voditeljski angažman na televiziji, direktor banke mu je ostavio odriješene ruke, pa ako se i vrati na posao, iz banke može otići kad god poželi, kako bi "mogao ići tim svojim stopama kojima želi ići".

U slobodno vrijeme BB diva radi "sve ono što je radio i prije BB kuće", život mu se polako vratio u normalu, a uživa i u slobodi koje u kući nije imao.

I.M.
Foto: Roberto Stepić

Pročitajte više