BB kandidati se spremaju za Koloseum, Duško i dalje neutješan zbog loše frizure

U IŠČEKIVANJU večerašnjeg Koloseuma, gdje će se i ovog četvrtka Big Brother kandidati boriti za imunitet, stanari otpada su se odlučili bolje upoznati i zadovoljiti svoju radoznalost. Radašin je ispričao Slavici kako je radio razne poslove, a ona mu je kazala da to poštuje i da i ona, iako je žensko, mora raditi ako hoće imati nešto u životu. Nikola im se pridružio s pričom o svojim prijateljima, izlascima i anegdotama. Dražen je pričao o svojoj obitelji.

Na otpadu se i tračalo Bojanu. Rekla je Nikoli da ne može biti u svakoj igri u Koloseumu. Ostali stanari smatraju da je ona zapravo ta koja se svugdje gura, a pripisuje to Nikoli. Marijana je rekla kako bi voljela ne biti ni u jednoj igri, da se ne sramoti. Vrijeme do Koloseuma kasnije su kratili pjevanjem - prvo je Radašin započeo sa svojim repertoarom, a zatim je Marijana preuzela ulogu glavnog zabavljača.

U glavnoj BB kući kandidati vježbaju signalizaciju. Džordž neutješnog Duška pokušava uvjeriti kako nova frizura i nije toliko loša koliko se njemu samom čini. U tješenju Duška su se Džordžu pridružile i Dragana i Ema. Dragana ga je grlila, a Ema mu je govorila da će mu kosa brzo porasti i da mu frizura nije tako loša. Duško je pao u depresiju i žali se kako ne može više, ne osjeća se dobro i kako mu je jedino Horvat prijatelj u kući. Žali se da mu je Džordž namjerno pokvario frizuru i da ga stalno zeza, a požalio se i na Soraju.

Pročitajte više