BB Vita: Ništa mi ne ide od ruke, sva sam jadnaaaa!

"OVO je najbolji zadatak dosad", konstatirali su stanari učeći cirkuske vještine u sklopu tjednog zadatka, no razmažena Vita izgubila je živce vidjevši da joj "ništa ne ide od ruke". Zbog toga je revoltirana (sama sobom?) otišla u sobu i plačući živčano udarala šakama u krevet, a u pomoć joj je priskočila Maja-Paola: "Moraš dati najbolje od sebe, nešto ćeš već naučiti".

BB stanari se ovog tjedna bave cirkusom - vožnjom monocikla, hodanjem na lopti i štulama, žongliranjem i drugim vještinama. Ne znajući što će točno od njih tražiti Big Brother, odlučili su da će svatko od njih pokušati naučiti apsolutno sve vještine, kako u izvođenju tjednog zadatka ne bi imali problema.

Uzaludni trud Maje-Paole

Vita se na svakom od zadataka zadržala po pola sata i ništa joj, očekivano, nije išlo od ruke, jer takve vještine zahtijevaju puno više rada. Za razliku od ostalih stanara, koji su strpljivo padali na sve strane u želji da savladaju prepreke, Vita je demonstrativno otrčala u sobu i briznula u plač. "Otkad sam ušla u ovu kuću, ništa mi ne ide od ruke. Ispadam neka zadnja jadnica! Sva sam jadna i nikakva", plačući je govorila iz kreveta, dok ju je Maja-Paola (bezuspješno) pokušavala utješiti.

Krajem dana Big Brother je stanarima javio kako će svatko od njih morati odabrati po dvije vještine i izvoditi ih minutu, osim hodanja na lopti i vožnje monocikla, za čiji je uspješni prolazak dovoljno pola minute izvođenja točke. Na stanarima je bilo da točke međusobno rasporede, no Vita je opet napravila dramu: "Pa dajte meni diabolo, to je jedino šta znam raditi! Tessa, zašto si takva, ti možeš više toga pa uzmi nešto drugo, dajte meni diabolo!".

Problema je bilo i u pisanju božićne pjesme, za koju će stanari snimiti i spot. Nakon što je Martina predložila da se pjesma bavi njihovim boravkom u Kući, Vita je opet negodovala, a nakon što njena sugestija nije uspjela proći kod ostalih stanara, opet je počela: "Baš me briga! Radite što hoćete, mene boli kurac!". To je posebno razljutilo Arsena, koji je već nekoliko puta u ispovjedaonici priznao kako ga živcira Vitino razmaženo ponašanje.

Arsenu dosta živčane Vite

"Šta je tebi? Oćeš prestat više? Koji ti je kurac, jebo te led?!", proderao se Arsen na sugrađanku i dobio podršku ostalih stanara. Ipak, Vita je i na to imala odgovor: "I meni se tu puno toga ne sviđa, da znaš! Ali, za razliku od nekih, ja trpim u sebi!". Hoće li u sebi trpjeti i dalje, znat će se večeras, u još jednoj tjednoj BB emisiji, kad će netko od petero nominiranih stanara napustiti show. Prema anketama, Vita uz Krešu ima najviše šanse za tu čast.

D.K.
Screenshot: RTL

Pročitajte više