Beckham u gaćicama na Armanijevoj reklami pokazao svoj "moćni alat"

KAKO je engleska nogometna reprezentacija ove godine propustila Euro, šminkeru Davidu Beckhamu, koji zbog te činjenice doma vrti palčevima od dosade, ne preostaje ništa drugo nego se baviti onime što nakon nogometa najbolje zna - glumiti manekena. Jučer je otputovao u San Francisco kako bi se zajedno s obožavateljima divio samome sebi u Armanijevim gaćicama, modnoj fotografiji preslikanoj na platno divovskih dimenzija obješenoj na fasadu jedne tamošnje zgrade.

Tako njegov, navodno "veliki alat", u  gaćicama na divovskoj reklami izgleda još veće, a na premijeri je Davidov smiješak dovoljno rekao koliko je nogometna zvijezda zadovoljna kampanjom. Nakon premijere u San Franciscu, plakat s, praktički golim, Davidom lansiran je po cijelom svijetu pa će tako u njegovim trbušnim pločicama ispod kojih se nalazi "muškost u Armaniju" u prolazu moći uživati sve djevojke koje Beckhama smatraju najseksepilnijim sportašem na svijetu. Jedna od obožavateljica, koja se našla na premijeri otkrivanja plakata, bila je jedina "sretnica" među publikom koju je zvijezda Los Angeles Galaxyja čak i zagrlio.

"Osjećam se fizički loše dok gledam utakmice"

Siroti David, koji je u svojoj karijeri morao preskočiti jedno europsko prvenstvo, nije znao kako bi obranio svoju slabost pa je rekao kako mu je od Eura zlo. "Osjećam se fizički loše dok gledam utakmice. Trebali smo igrati tamo, ali to je jedna od onih stvari. Idemo dalje, to je sad stvar prošlosti", rekao je maneken Beckham, kojega je tuga zbog Eura držala vrlo kratko pa se brzo ustao iz naslonjača, "okrenuo ploču", nabacio gel za kosu i stao pred fotoobjektiv.

L.V.
Foto: The Sun

Pročitajte više