Beusan za Milu Horvat nosi odijela, a za Lanu Banely sportsku odjeću

MATEO BEUSAN, poznatiji kao Oko sokolovo, ovaj je put bio taj koji se našao pod povećalom gledatelja Afrovizije, gdje svakodnevno procjenjuje sudačke presude sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Naime, dok je on komentirao sudačke presude, gledatelj HTV-a Denis Nikolić obratio je pažnju na njegov odabir odjeće u Afroviziji pa mu u rubrici "Kod vesele Zagorke" putem Facebook stranice Ide Prester koja je vodi, postavio zanimljivo pitanje.


"Zašto Mateo Beusan nosi odijelo i sredi se kao pravi džentlmen kada je u studiju Mila Horvat, a kada je Lana Banely nosi sportsku odjeću?", pitanje je gledatelja Afrovizije koju naizmjence vode lijepa Mila i Lana.

"Nemam komentara", rekao je uz smijeh Beusan na kojeg se nadovezala Lana i rekla da to nije ni primijetila. "Sportašica sam i nemam ništa protiv toga", kaže lijepa voditeljica i bivša Miss sporta. Iako je Oko sokolovo prvo rekao da će promijeniti red odabira svoje odjeće, na nagovor publike ipak je odlučio održati tradiciju, tako da ćemo ga ponovno moći gledati u elegantnom izdanju kada je u studiju lijepa Mila te u sportskom one dane kada Afroviziju vodi Lana.

Pročitajte više