Beyonce i Jay-Z se tajno vjenčali zbog skorašnje prinove?

ČINI SE kako je holivudski baby boom koji je započeo prošle godine daleko od svoga kraja. Listi slavnih trudnica, na kojoj su se do sada našle Angelina Jolie, Jamie Lynn Spears, Jessica Alba i Ashley Simpson sada se pridružila i "friško" vjenčana Beyonce, koju od same ceremonije početkom prošloga mjeseca gotovo i da nismo vidjeli u javnosti. Od čega se pjevačica skriva, ili bolje rečeno, što skriva?

Osobe bliske novopečenom bračnom paru tvrde kako su se njih dvoje "vjenčali na brzaka jer su otkrili da je ona trudna". Ceremonija vjenčanja, koja je 4. travnja u New Yorku obavljena u potpunoj tajnosti i među najbližim prijateljima, bila je obavijena velom tajne, a izvori tvrde da je sve u strogoj tajnosti bilo jer su svi prisutni na vjenčanju znali da je Beyonce u drugom stanju.

Pjevačica je navodno u ranom stadiju trudnoće, ali se ne očekuje da će par to i javno potvrditi, s obzirom da su jako tajnoviti po pitanju privatnih života i još uvijek nisu službeno objavili da su u braku. Na novim fotografijama njenih uočeno je da je Beyonce koristila svaku priliku kako bi sakrila svoj trbuh, bilo to torbicom koju je uglavnom držala ispred sebe, ili preširokom haljinom.

K.H.

Pročitajte više