Big Brother - ispala "kurva prokleta" Lucija, nominirano troje stanara

"ONA JE samodopadna i umišljena", "glumata i užasno je bahata", "zamisli ti kurvu prokletu kakva je" ili "dvolična je i najviše mi ide na živce", riječi su kojima su stanari Big Brother kuće okarakterizirali Luciju koja je cijeli prethodni tjedan uz Marka i Sašu bila nominirana, da bi je ovog tjedna svojim glasovima dokrajčili gledatelji.

Prve riječi BB Lucije nakon ispadanja i pregledavanja videa sa stanarima koji su je nominirali i navodili razloge zbog kojih baš njoj žele uručiti povratnu kartu za Hrvatsku, bile su: "Ja sam u šoku!" Njezino okamenjeno lice govorilo je samo po sebi da je doista i bila u šoku, a kao eventualni razlog zbog kojeg su je stanari mogli nominirati smatra: "Nemam pojma jer je cijeli tjedan bio izuzetno turbulentan. Teško je to objasniti, voljela bih da sam do kraja ostala u Kući i na kraju pobijedila, ali eto, tako je ispalo. Kad bi se mene sad pitalo nominirala bih Marka i  Valeriju s kojom nikad nisam uspjela na zelenu granu i koja me mrzi što god ja napravila".

Maženje po trbuhu dovelo do prekida s dečkom

Iako je Saša u prethodnim nominacijama izgovorio Lucijino ime, a kasnije je mazio po trbuhu, čini se kako se on i Lucija ipak nisu zaljubili kao što je djelovalo u vanjskom svijetu. "Nisam se zaljubila, ozbiljno. Neki su mi u Kući jednostavno jako dragi i nakon dva mjeseca svakome od nas su potrebne emocije i fizički kontakt. Nakon nekog vremena nekome počneš više vjerovati i shvatiš da ti neki fizički više odgovaraju , ali na tome je ostalo", objasnila je Lucija odnos sa Sašom zbog kojeg ju je dečko ipak odlučio ostaviti.

Tjedni zadatak ovoga puta bigbraderovci nisu uspjeli izvršiti jer se Ivan L. i Sabina nisu uspjeli uspeti na vrh umjetne stijene, tako da je Big Brother ukućanima za sljedeći tjedan skinuo 30 posto od budžeta. Prema tome, sljedećeg će se tjedna stanari morati snalaziti s ukupno 1260 kuna. Na opće iznenađenje, ovog su puta nominirani Ornela, Ivan M. i Mira.

L.V.
Foto: RTL

Pročitajte više