Big Brother: Ispao Džordž, stanari otpada će povremeno moći boraviti u luksuznoj kući

DŽORDŽ RKMAN napustio je Big Brother kuću, a kao glavne razloge njegovog ispadanja, stanari su naveli njegov smisao za humor i hrkanje. Uz Džordža nominirani su bili Nirmal i Soraja. Veliki brat uveo je neke promjene u kući pa će tako stanari otpada od ovog tjedna moći povremeno biti u luksuznoj kući.

Gost u studiju je bio Tamarin dečko, Slaven. Pričao je o razlozima zbog kojih je upao u BB kuću. "Bio sam ljut na oboje, na Nikolu i Tamaru. On je znao u kakvoj je Tamara situaciji i gdje se nalaze", rekao je Slaven. Kaže kako ga je Tamara prije ulaska u kuću pitala što misli kakve će biti reakcije stanara na njen ulazak. Slaven tvrdi da je odmah predvidio da će se Nikola kojeg zove "Bela mečka" zbog toga što vozi bijeli Mercedes, odmah zainteresirati za nju. "Rekao sam joj da će 'Bela mečka' odmah skočiti na nju. Djevojke uvijek vole kad im netko poklanja pažnju, svakome je lijepo kad se nekome svidi", objašnjava Slaven.

"Na ogradu otpada sam se popeo, jer mislim da bi se pokajala da je nešto dalje napravila, a shvatila bi to tek kad bi izašla iz kuće", rekao je Tamarin dečko koji je s njom u vezi nešto više od pola godine. Tvrdi da vjeruje svojoj djevojci, ali se ipak zabrinuo kad ju je vidio u kući. "Imao sam apsolutno povjerenje u nju prije nego je ušla u kuću, ne bih je inače pustio, ali to povjerenje se malo uzdrmalo s obzirom na to što sam vidio. Svijest čovjeka se u zatvorenom prostoru mijenja, zato sam i reagirao", kaže Slaven. Na kraju razgovora ga je voditeljica Marijana pitala bi li ušao u kuću da mu odmah sad ponude. "Naravno, išao bih", rekao je Slaven.

"Pokazuje stalno stražnjicu, skida se do gola, a zna da ovo puno male djece gleda i nije primjer odraslog muškarca"

Veliki brat je objavio ukućanima da su nominirani Džordž, Soraja i Nirmal. Prva je u ispovjedaonici bila Bojana. Ona je dva boda dala Soraji, jer je smatra pretjerano arogantnom, dok je jedan bod dala Džordžu, zbog njegovog "čudnog smisla za humor". Dražen je prvo glasao za izbacivanje Džordža. "Pokazuje stalno stražnjicu, skida se do gola, a zna da ovo puno male djece gleda i nije primjer odraslog muškarca. Jedan bod dajem Soraji, draga mi je cura, ali mislim da se ne snalazi u igrama. Voli varati", rekao je Dražen.

Slavica je jedan bod dala Džordžu, jer kaže da još uvijek nije promijenila mišljenje o njemu i njegovom humoru. "Jedan bod dajem Nirmalu, ne poznajem ga, ali čula sam da je dobacivao Lesteru u vrijeme izbora za Miss i Mistera, to mi je djelovalo nisko", rekla je taksistica. Lester je glasao za ispadanje Džordža. "Nekad prekoračuje granice, ja se isto volim šaliti i sve, ali on nekad kaže laž i stoji iza toga iako nije istina", rekao je Lester i nakon podužeg razmišljanja svoj drugi glas dao Soraji, jer ne poznaje Nirmala.

"Ne poznajem je, ali ide mi na živce"

Tamara je bez razmišljanja dala dva boda Soraji. "Ne poznajem je, ali ide mi na živce. Zato ne bih voljela da se spojimo. Jedan bod dajem Džordžu, jer ponekad pretjeruje, ali i dalje je moja sila", rekla je Tamara. Radiša je prvo glasao za Nirmala. "Svi su mi dobri, dva boda dajem njemu, jer se baš ne poznajemo, jedna nijansa odlučuje. Soraji dajem bod, jer je cura. Nek bude muško i žensko. Žena još ima u kući, a Džordž mi je ipak kao prijatelj bolji", rekao je Radašin. Marijana je dva boda dala Soraji: "Često pretjeruje u tome da mora biti u pravu". Jedan je bod dala Džordžu, jer smatra da se jako brzo naljuti.

Horvat je odlučio da će dati dva boda Džordžu: "Jedini razlog koji mogu reći je to što hrče i prdi kad spava. Meni je on prezabavan i ludilo mi je. Drugi bod moram dati svojoj prijateljici Soraji, jer jede previše mesa i kad imamo mali budžet, ona mora jesti meso". Duje je dao dva boda Džordžu, a jedan Soraji te je za oboje naveo jedan razlog. "Za oboje je isti razlog, moja frizura. To svi znaju da se meni frizura ne sviđa, a oni su bili glavni za to. Ako bih morao navesti drugi razlog, za Džordža bi to bilo hrkanje, a za Soraju mi je žao, ona je lijepa i dobra, ali propisi su propisi", rekao je Duje.

"Nije se ponašao prema meni kako treba"

Dragana je svoj glas dala Nirmalu: "Naš odnos od početka nije bio dobar. Nije se ponašao prema meni kako treba, izazivao je konflikte i svađe". Kao drugu osobu koju želi vidjeti van kuće je navela Soraju, jer smatra da nije iskrena i stvara sukobe. Ema je dva boda dala Džordžu, jer ju je nekoliko puta u šali povrijedio. "Upada mi u kabinu i te stvari. Jedan bod dajem Nirmalu, dobar je dečko, ali u zadnje vrijeme je malo šutljiv", rekla je Ema.

Voditeljica je stanarima objavila da ispada Džordž. Oprostio se sa svim stanarima, a oni su mu pjevali pjesmu "Idu dani" kad je odlazio. Nakon Džordžovog ispadanja, prikazano je kako su glasali preostali stanari i zanimljivo je da je Nemeš dao četiri boda Soraji, nije poznato zbog čega, a dva je boda dao Nirmalu. Drugi kapetan, Nikola, četiri je boda dao Džordžu, a dva Soraji.

"Došao sam se zezati i napraviti show"

Odmah nakon izlaska iz kuće, Džodrž je rekao kako ne bi mogao više izdržati na otpadu. "Nikako mi ne odgovara taj otpad, drago mi je što sam otišao od tamo. Volim autobuse i to, ali nešto me tamo smeta, možda ti niski zidovi", rekao je Englez. Glavni razlog zbog kojeg su ga stanari nominirali, bio je njegov humor, no on smatra da su ga krivo shvatili. "Mislim da živim drugačijim životom, nego oni ovdje. Došao sam se zezati i napraviti show. Došao sam se odmoriti", kaže on. Na Antonijino pitanje koji mu je stanar najdraži, nije želio odgovoriti, ali je istaknuo da mu je bilo lijepo u BB kući.

Na kraju se Veliki brat obratio svim stanarima i rekao im da će od danas oni sa otpada i oni iz kuće biti spojeni, ali s određenim ograničenjima. Svaki će stanar otpada moći boraviti u kući, točnije samo u dvorištu, jedno određeno vrijeme, odnosno dok ne istekne pijesak u pješčanom satu. Ne smiju uzimati ništa iz kuće, ali smiju trgovati s drugim stanarima.

Pročitajte više