Big Brother: Ukućani su na velikoj turneji biciklima, Nemeš ima tajni zadatak

STANARI luksuznog dijela BB kuće imaju novi zadatak. Vrte pedale na sobnom biciklu te na taj način "putuju" po bivšoj Jugoslaviji. Kreći iz kuće na Košutnjak, a nakon BB turneje tamo in je i posljednja stanica. Ukupno trebaju napraviti 2336 kilometra, a u kući imaju dva bicikla. Sami će se organizirati tko će i koliko voziti. Prva stanica im je Turija, pa Plitvice, Omiš, Banja Luka, Sarajevo, Podgorica, Ohrid i Đavolja varoš, prije povratka na Košutnjak. Na svakom od tih mjesta stanari će dobiti zadatke koje će morati rješavati. Ako u tome uspiju, BB će im smanjivati kilometražu. Bojana, Tamara i Slavica već su isprobale bicikle i sviđa im se zadatak.

Marijana u kući napravila sve što nije željela

Stanari su od BB-a dobili i opremu za vožnju, tajice i majice. Slavici se uopće ne sviđa njezina majica, a nakon nekog vremena, tajice su joj pukle na stražnjici. Bojani su toliko ugodne da kaže kako se neće skidati iz njih. Cure se smiju Radašinu u tajicama, a Nikola je Draženu rekao da u njima izgleda "kao pravi Švabo". "Oni su tamo svi biciklisti, osobito kod mene u Muenchenu", kaže Nikola.

Marijana je jako živčana pa je sama sebi skuhala "živčanu kavu". "Ništa mi ne valja, valjda sam u nju stavila previše živaca. Tu mi nešto smrdi, jesam to ja, ili...?, pita se Marijana. Požalila se i kako je u kući napravila sve ono što nije mislila. "Rekla mi je sestra nek ne tračam, i nisam takva, inače to ne radim. Rekla mi je i da se ne zbližavam s nekim. A ja sam sve to napravila", požalila se Tamari.

Nemeš ima tajni zadatak

Možda će Marijana biti manje živčana kada joj u posjet dođe Nemeš i smiri je. On je od BB-a dobio poseban tajni zadatak. osim što mu je Nirmal ponudio svoje dnevno vrijeme koje smije provesti u luksuznom dijelu kuće, pa je Nemeš rekao da će mu zauzvrat prati rublje, glavni BB zavodnik mora nagovoriti još tri sustanara da mu prepuste svoje vrijeme. I to ono koje bi proveli na sutrašnjoj zabavi, kojoj se svi jako vesele. Ako mu to uspije, moći će biti na cijeloj zabavi i još uz to iskoristiti vrijeme koje mu daruju sustanari. Nemeš za nagovaranje ima četiri sata.

Pročitajte više