Bijela boja, kič i gole guze: Modu na Grammyjima teško je opisati

Foto: FAH/EPA

PRIJE 20 godina Jennifer Lopez pokorila je crveni tepih na Grammyjima legendarno oskudnom zelenom Versaceovom haljinom, koja je gotovo srušila internet. Može li to itko nadmašiti?

Najveće zvijezde glazbene industrije u nedjelju su to svakako pokušale u Staples centru u Los Angelesu.

Prevladavala je bijela boja te haljine bez naramenica i jako dugi blještavi nokti.

Lizzo, koja je stigla među prvima, pojavila se u bijelom Versaceovom korzetu bez naramenica s rukom ušivenim kristalima Swarovski.

Kosa 31-godišnje glazbenice bila je začešljana u valove iz holivudskih zlatnih godina, a na noktima je imala dijamante.

Jedan od njezinih glavnih rivala, country-rap senzacija Lil Nas X također je bio u bijelom na svečanosti koja je prethodila dodjeli nagrada, na kojoj je osvojio svoj prvi Grammy za najbolji glazbeni video za pjesmu "Old Town Road."

Gwen Stefani, koja je nastupila sa životnim partnerom Blakeom Sheltonom, također je bila u bijeloj haljini bez naramenica sa školjkama Dolcea i Gabbane i u čizmama.

Indijska glumica Priyanka Chopra Jonas pojavila se u pratnji supruga Nicka Jonasa i iznenadila dekoltiranim kaftanom s puno srebrnih detalja.

Pop princeza Ariana Grande pojavila se u raskošnom plavo-sivom oblaku haljine Giambattiste Vallija i dugim rukavicama. I njezina je haljina bila bez naramenica.

Pop pjevačica Lana Del Rey bila je elegantna u svjetlucavoj srebrnoj haljini s puno kristalnih ukrasa.

Neki su se odlučili i za odvažne boje.

Tako se Lil Nas X preodjenuo u vruću ružičastu kaubojsku odjeću s potpisom Versacea.

Pobjednica Grammyja Billie Eilish bila je u tenisicama i crno-zelenom izdanju koje je kreirala modna kuća Gucci.

Mnoge zvijezde u nedjelju su plijenile pažnju noktima. Uz dijamantne nokte Lizzo i Eilishine zelene, španjolska pjevačica Rosalia, koja je osvojila Grammy za najbolji latino, rock ili urbani album, pohvalila se svojim srebrnim noktima nalik na bodeže.

Showbiz često nije naklonjen američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, no neki su iskoristili crveni tepih da mu izraze potporu.

Pjevačica Joy Villa pojavila se u svjetlucavoj crvenoj haljini sa slovima TRUMP 2020 s prednje strane, a sa stražnje je bilo napisano "opozvan i ponovno izabran''.

Pjevač Ricky Rebel pojavio se na crvenom tepihu skriven kišobranom od crvene čipke i otkrio da mu na stražnjici piše "opozovite ovo".

Pročitajte više