Bitorajca naljutila snimka s maksimirskog stadiona: "To je abnormalna pizdarija"

Dusko Marusic/PIXSELL

NAKON što je udruga Dinamo - to smo mi na svojoj  Facebook stranici objavila video na kojem se vidi kako osiguranje pretražuje i djecu, mnogi su bili šokirani.

Dječaci su se morali izuvati, a iz Dinama su poručili: "Postupanje redara iz video snimke koju ste objavili nam je neprihvatljivo i nije sadržano u bilo kojoj uputi Kluba ili planu osiguranja."

Snimka je zgrozila i Renea Bitorajca.

"Na utakmici 'visokog' rizika protiv Gorice, na kojoj je očito bilo više 'redara' nego publike, poduzete su sve mjere predostrožnosti kako bi se okorjele desetogodišnje navijače, od malih nogu, naučilo  da ne dolaze na Maksimir. Kad malo bolje razmisliš, možda ga je fakat neko vrijeme i bolje izbjegavati iz građevinsko-epidemiološko-bratskih razloga. Kaj ti misliš o ovome? Zakaj?" poručio je na Facebooku uz hashtagove sramota i skidaj si mami tenisice.

Na komentar jedne žene da se i sama izuvala prije utakmica pa ne vidi gdje je tu tragedija, Bitorajac je odgovorio: "Evo, čak i iz Dinama misle da to nije u redu napokon. Kaj sad i klub pljuje na svoj klub?! To je abnormalna pizdarija da na utakmici koja ne spada u utakmicu visokog rizika, na koju dolazi 750 navijača, maloj djeci pretražuješ cipele!!!"

Pročitajte više