Seks savjetnica putuje svijetom i diže sulude stvari... Svojom vaginom

Foto: Instagram

NA LJESTVICI bizarnosti od 1 do maksimalnih 10, Kim Anami se nalazi na 100. mjestu. Kim naime putuje svijetom i fotka se sa nemogućim stvarima obješenim za njenu vaginu.

"Na San Marco trgu u Veneciji, dižem prelijepi luster od Murano stakla. Za raspoloženje je zaslužno nebo i moja vagina. Jedno od mojih najdražih dizanja dosad", napisala je Kim uz jednu od posljednjih fotografija koje je objavila na društvenim mrežama.

Osim lustera u Veneciji, vaginom je dignula i zdjelu paelle u Gaudijevom parku u Barceloni, na Bali je otputovala kako bi podignula ananas, u Milanu je objesila ogledalo, a na njenoj vagini su visjele i daske za surfanje, lepeze, krafne pa čak i komad Berlinskog zida.

Tvrdi da vaginom može dignuti gotovo 10 kilograma, sve kako bi dokazala kolika je zapravo ženska snaga.

Kim je inače seks savjetnica. Osim što očito ima iznimno snažne vaginalne mišiće, svoje klijente uvjerava i da može doživjeti 20 orgazama za redom, čak i ako joj partner uopće nije pored nje.

"Želim da žene shvate što sve mogu. Želim da nauče kako ispaljivanje ping pong loptica iz vagine nije neka specijalna fora koju mogu samo tajlandske vagine", kaže Kim, dodajući da su ženski vaginalni mišići dovoljno snažni da mogu pomaknuti manje kućanske elemente.

Evo kako izgleda njen "posao".

Pročitajte više