Borna Rajić nastavlja zabavljati javnost: Top 5 videa koji su izazvali poplavu komentara

Foto: Instagram

I DOK Borna Rajić provocira novim golišavim fotografijama, podsjetili smo se nekih od njezinih najzanimljivijih savjeta koje rado dijeli na svojem video blogu.

Zaljubljenica u modu i luksuzni način života, Borna Rajić zabavlja domaću publiku. Trenutno je u Zagrebu i provodi se po noćnim klubovima s prijateljima, na izložbama, te obilazi kazališne premijere, a njezina golišava fotografija na masažnom stolu izazvala je niz reakcija.


Golotinja joj nije strana i voli pokazati da je i dalje seksi nakon što je rodila četiri sina. Inače živi u Parizu, te svoje savjete o modi, ljepoti i životu snima u svojoj pariškoj vili. Inače, 33-godišnja bivša supruga jednog od najbogatijih Hrvata, Luke Rajića, razvodom je dobila 270 milijuna kuna te tako postala šesta najbogatija Hrvatica u inozemstvu.

Borna izaziva kontroverze gdje god se pojavi, a izgleda kako je reakcije drugih jednako zabavljaju.

Izdvojili smo top 5 njezinih videa koji su izazvali pravi val komentara.

1. "Tražite i dobit ćete"

"Bog sve što je taknuo i stvorio skladno je, lijepo i u izobilju. Siromaštvo je odraz neznanja, a ne sudbine ili Božje volje", rekla je Borna te time izazvala burne reakcije.

2. Deklarira se kao modna dizajnerica, pa naravno da su se u njezinim videima našle teme o modi.


3. Promaknuo vam je razgovor sa sinom Lukom?

17-godišnji Luka sjeo je s mamom na kauč i otkrio kako se veseli punoljetnosti, pravima i objasnio je značenje svoje tetovaže koju je uz odobrenje roditelja i prije nego li je navršio 18 godina.


4. Borna je pokazala i kako voli pjevati zato je zapjevala pjesmu "Zdravo Djevo, kraljice Hrvata"


5. Možda je najzabavniji video onaj u kojem je snimila samu sebe kako se tušira. Što? Zar se vi ne snimate pod tušem? ;)

Pročitajte više