Borna Rajić šokira modnim (ne)ukusom: "Oktoberfest" kolekciju nasljeđuje havajska

BORNA RAJIĆ bila je najavljivana kao velika zvijezda ovosezonskog Cro a Portera, ali najčešći komentar nakon predstavljanja njene kolekcije bio je da je u bavarskim pivnicama ponestalo stolnjaka. Baš kad smo pomislili da ne može gore, jedna od najbogatijih Hrvatica pozvala je Modnog mačka u svoj ormar te mu dala uvid u svoju predstojeću havajsku kolekciju.

"Drago mi je da plijenim pažnju, ali ne bih voljela da me primjećuju samo zbog ekscentričnosti. Ako ljudi prepoznaju nešto lijepo i skladno to mi zaista imponira, ali ne želim isključivo plijeniti pažnju", rekla je Borna Marku Grubniću u Exkluziv Vikendu. Na pitanje je li spremna trpjeti zbog mode, ona odgovara: "Jesam, ali neću hodati u neudobnim štiklama duže od jednog večernjeg izlaska. Radije ću naći neke cipele s platformom koje će mi dati visinu i eleganciju, ali se neću puno patiti".

"Bila sam 15 godina prvenstveno majka"

Bivša supruga "kralja mlijeka" Luke Rajića ističe kako ne želi biti samo kućanica. "Imam četiri sina i nije lako s njima. Bila sam 15 godina prvenstveno majka, a sad je došlo vrijeme za neke druge stvari", rekla je Borna. Iako u posljednje vrijeme često posjećuje Hrvatsku, Borna trenutno živi u Parizu. "Tamo imam 'walk in' ormar, ali malo je stvari koje želim zadržati u njemu. Nakon dvije sezone dajem odjeću i modne dodatke prijateljima. Zaista ne zadržavam puno toga. Idem često na buvljake. Tražim starinski nakit i često nađem neki vintage komad koji mi se sviđa", kaže ona.

Iako je tek nedavno predstavila svoju prvu kolekciju u Hrvatskoj, Borna je već napravila drugu i to u "havajskom stilu". "Moj nemirni duh koji stalno ide naprijed, ne da mi mira. Došla mi je kreativna inspiracija pa sam odradila kolekciju za jesen/zimu 2013. godine koja će biti inspirirana havajskim materijalima. Nadahnuće uvijek crpim iz materijala", izjavila je Borna.

"Obožavam Bornu i njenu modu"

Svoju će modnu kolekciju uskoro prodavati i u butiku, a najavila je da će jednog otvoriti u Veneciji. "Veseli me kontakt s hrvatskom publikom, ali to nije jedino tržište gdje ću predstaviti svoju modnu marku. Pregovaram za otvaranje butika u Veneciji", rekla je najbogatija Hrvatica koja je očit primjer da se novcem ne može kupiti stil i ukus.

Marko Grubnić bio je oduševljen njenim ormarom te je za Index izjavio kako obožava Bornu i njenu modu. "Prekrasna žena, jednostavna i pristupačna. Osim što me oborila s nogu svojim ormarom, osvojila me svojom jednostavnošću i prirodnošću. Zauvijek ću pamtiti ovo snimanje kao jedno od ljepših. Pravi je užitak bio zaviriti u njenu garderobu. Obožavam Bornu i njenu modu", rekao je Modni mačak.

Pročitajte više