Boy George na sudu jer je mušku kurvu lancima vezao za zid

SCOTLAND Yard upao je u stan poznatog britanskog izvođača i našao ga u društvu muškarca kojeg je lancima vezao za zid, a za kojeg se kasnije ispostavilo kako je "unajmljen" kao prostitutka. Nova javna sramota uslijedila je samo nekoliko mjeseci nakon što je dokazano kako je Boy lagao na sudu, zbog čega se morao pozabaviti društveno korisnim radom.

47-godišnji Boy George uhićen je u Londonu nakon što ga je Scotland Yard u njegovom stanu zatekao u seksualnom odnosu s 28-godišnjim muškarcem, kojeg je prethodno lancima vezao za zid. Pjevač je, naime, unajmio mušku prostitutku koja ima "cjenik perverzija", a u bogatoj ponudi odabrao je "S&M opciju" s lancima i vezivanjem. Nije poznato odakle Scotland Yardu informacija da se u stanu poznatog izvođača događa nešto protuzakonito, no Boy je zaradio prijavu zbog protupravnog oduzimanja slobode.

Pjevač je platio jamčevinu  pa je pušten na slobodu, no 22. studenog ga očekuje ročište na kojem će, piše Daily Mail, morati objasniti što je točno radio sa 28-godišnjim muškarcem te kako je s njim stupio u kontakt.

Boy George oduvijek je svojim izjavama i ponašanjem privlačio pažnju britanske, ali i svjetske javnosti, a posljednjih nekoliko godina u medijima boravi isključivo zbog skandala, dok je njegova glazba, iznimno popularna krajem osamdesetih godina, pomalo pala u zaborav. Prošle se godine ispostavilo da je lažno prijavio provalu u stan na Manhattanu, zbog čega je nekoliko tjedana čistio ulice.

D.K.

Pročitajte više