Božićno pivo - jedinstveno zimsko zadovoljstvo !

I OVE se godine Zagrebačka pivovara pobrinula da blagdane dočekamo uz jedinstven pivski užitak – Božićno pivo. Riječ je o Božićnom pivu koje se, u odnosu na uobičajene lagere, odlikuje znatno bogatijim, punijim, a istodobno i snažnijim okusom te izraženijom hmeljnom aromom.

 Uz predsjednika Uprave Zagrebačke pivovare Borisa Lalića, i slikara Matka Trebotića na konferenciji za novinare govorili su direktor marketinga Joško Mrndže, te Ivica Vidović predsjednik uprave agencije McCann-Erickson Croatia.

"Sa zadovoljstvom nastavljamo tradiciju proizvodnje Božićnog piva. Nadam se da će naši potrošači diljem Hrvatske i ove godine, u društvu obitelji i prijatelja uživati u tom prepoznatljivom okusu. Osobito smo ponosni na vezu koju smo uspostavili između Božićnog piva i umjetnosti", izjavio je na konferenciji za novinare Boris Lalić, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare.
Etikete Božićnog piva svake godine predstavljaju jedinstveni autorski rad vodećih hrvatskih likovnih umjetnika. Ove godine etiketu Božićnog piva likovno je osmislio naš poznati slikar Matko Trebotić.

"Od velike je vrijednosti što Zagrebačka pivovara daje šansu istaknutim likovnim umjetnicima suočiti se s novom publikom, koja ne ide ili nema vremena ići u galerije.  Moram priznati da mi je ovakav koncept proizvoda i likovno osmišljavanje ovogodišnje etikete doista bio izazov i veliko zadovoljstvo", istaknuo je slikar Matko Trebotić.
 
Božićno pivo će od drugog tjedna mjeseca studenog biti dostupno na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.


         

Pročitajte više