Brad izgubio glavu i brak zbog Angelinine vruće haljine

NIJE NI čudo, ako pogledate njene fotografije iz njihovog zajedničkog filma "Mrs. and Mr. Smith". Za tu se ulogu hollywoodska ljepotica preobrazila čak i u kurvu, pa se u pojedinim scenama pojavljuje u minijaturnoj crnoj PVC haljini, u kojoj, složit ćete se, izgleda više nego opasno.

Ta činjenica pomogla joj je da besprijekorno oživi ulogu plaćenog ubojice koju igra u filmu. Njezin suprug, Mr. Smith, također se bavi istim poslom, no to uspješno skrivaju dok ne dobiju zadatak da ubiju jedno drugog. Tada radnja postaje sve zanimljivija, kao i odnos Angeline i Brada.

U stvarnom životu oni i dalje negiraju bilo kakvu međusobnu vezu, iako se već dugo nagađa kako je upravo Angelina razlog bračnog kraha Brada i njegove, sad već bivše supruge, Jeniffer Aniston.

Četrdesetjednogodišnjeg glumca paparazzi su uhvatili na plaži kako se veselo igra s Angelininim sinom Maddoxom. S obzirom da je preljepa glumica ranije spominjući idealnog muškarca navela da treba biti prvenstveno prijatelj njenog djeteta, nije teško zaključiti kako upravo Brad ima najviše izgleda da to postane.

Pročitajte više