Britanka nudi prsa kao reklamni prostor

PRSATA 27-godišnja Angel Brammer iz Greenocka u Škotskoj ponudila je dekolte svojih osebujnih grudi kao reklamni prostor. Angel je na ovu ideju došla nakon što je nedavno jedan Amerikanac ponudio svoje čelo u iste namjene.

Gospođica Angel nudi najboljem ponuđaču da će nositi njegovu reklamu, logo, slogan ili web adresu u periodu od 15 dana. Budući da nije dozvoljeno hodati u javnosti obnaženih grudi, Angel će nositi duboko dekoltiranu majicu što će biti dovoljno za reklamu.

Angel bi reklamu nosila po ulicama Glasgowa ili Londona, a zainteresiranom oglašivaču dozvolit će i fotografiranje. O atraktivnosti lokacije samih " billboardova" ne treba ni govoriti. Posebno za muški dio potrošačkog društva.

Domišljata marketinška poduzetnica se u svom poslu želi potpuno držati zakona, pa tako na svojim grudima (veličine 10 otprilike), neće reklamirati protuzakonite rasističke slogane, web adrese niti sektaške stranice.

Što se tiče reklamiranja sadržaja "za odrasle", oni moraju biti tako cenzurirani kako bi bili zakonom dozvoljeni za javno reklamiranje.

Pročitajte više