Britanska BB zvijezda: Doktor mi je dao još tri mjeseca života

JADE GOODY, osebujna britanska reality zvijezda, prije nekoliko dana u ispovjedaonici indijskog Big Brothera doznala je da ima rak te da se hitno treba vratiti u London na liječenje, a danas je dala svoj prvi intervju nakon strašne vijesti. Britanskom The Sunu otkrila je kako najviše strepi za svoja dva sina, a progovorila je i o imidžu koje uživa u javnosti. Jade je, naime, u više navrata proglašena najomraženijom Britankom, a zbog svog rasističkog ponašanja našla se na udaru brojnih udruga koje su osudile njezin odnos prema indijskoj glumici Shilpi Shetty.

"Nemam nikakvu kontrolu nad bolesti i jako sam uplašena. Borit ću se svaki korak ovog prokletog puta jer imam dva prekrasna sina koji su cijeli moj svijet. Ipak, moram biti realna i suočiti se s mogućnošću da ih neću gledati kako odrastaju. Dječacima ovo još ne mogu reći. Misle da mamu boli trbuh", rekla je Jade Goody tabloidu The Sun. 27-godišnja Britanka proslavila se u Big Brotheru 2002. godine, kad je postala neizostavni dio tamošnje društvene scene, ali i omiljena tema tabloida.

"Još od Big Brothera moj je život u medijima prikazivan u krivom svjetlu. Ali, nikome nikad ne bih poželjela da proživljava ovo što se sad meni događa. Moram se potruditi kako bih to sve stavila sa strane i posvetila se životu i ozdravljenju", kaže BB zvijezda i otkriva da je tumor zauzeo pola maternice i prijeti krvožilnom sustavu.

Jade je, kaže, povrijeđena jer su neki mediji u Britaniji napisali kako je bolest izmislila ne bi li "i sljedećih nekoliko godina ostala u društvenoj kronici". Zbog toga je i jedan od doktora iz liječničkog tima s javnosti podijelio njezinu dijagnozu: "Njezino stanje je ozbiljno i potrebna joj je hitna operacija. Tumor je u fazi napredovanja i dijagnosticiran je u zadnji čas. Da je ostala tri mjeseca u indijskom Big Brotheru, ne bi preživjela".

M.A.
Foto: The Sun

Pročitajte više