Britney razvod proslavila u prepoznatljivom stilu - clubbingom

U društveni život Los Angelesa sinoć se u "velikom stilu" vratila Britney Spears, koja je s prijateljicama u klubu The Bridge odlučila proslaviti razvod od Kevina Federlinea, koji je okončan jučer. U brakorazvodnoj parnici Brit je dobro prošla, jer je uspjela zadržati skrbništvo nad sinovima, a Federline je dobio milijun dolara odštete, puno manje nego što se očekivalo.

Čini se da Britney, za razliku od nekih naših ljepotica, nema hrabrosti pokazati nedavno obrijanu glavu, pa u javnosti i dalje nosi perike, a sinoćnji look "obogatila" je lećama u boji i vidno bjeljim zubima. Prema pisanju američkih medija, s alkoholom se nije susretala, a cijele je večeri (zapravo, noći - ipak je riječ o Britney) bila nasmiješena i ostavljala je dojam sretne osobe.

Prema posljednjim informacijama, pomaci se događaju i na poslovnom planu. Američka r'n'b zvijezda Ne-Yo ponudio joj je suradnju, a navodno je prihvatila četiri od šest pjesama koje joj je poslao za novi album. Taj je izvođač zaslužan za hitove poput Beyonceinog "Irreplaceable" i "Unfaithful" koje izvodi Beyonceina dvojnica Rihanna, pa je izvjesno da će se i Brit s provjerenim autorom prije ili kasnije vratiti na glazbene ljestvice, na kojima je nema gotovo tri godine.

D.K.
Foto. AFP

Pročitajte više