Britney umjesto turneje dolazi na londonski West End?

POP PRINCEZA Britney Spears svoj okaljani ugled pokušava spasiti kazališnim daskama londonskog West Enda. Tamo bi, naime, trebala nastupiti u jednoj od nazahtjevnijih uloga dvadesetog stoljeća, ulozi Blanche Dubois u popularnom komadu Teeneesseeja Williamsa "Tramvaj zvan čežnja". Zbog toga će, tvrde "izvori", ranije planirana svjetska turneja pričekati, a Britney navodno jedva čeka da dođe u London i krene s probama.

Kako prenosi Daily Star, producenti Britney smatraju savršenom za tu ulogu. Iako tehnički premlada za ulogu četrdesetogodišnje žene, Britney je proživjela nekoliko živčanih slomova pa producenti smatraju kako će upravo ona savršeno utjeloviti duševno nestabilnu Blanche.

Iako je njezin prvi i jedini film "Crossroads" doživio neuspjeh, i okitio se omraženom Zlatnom malinom, Britney je gostovanjem u sitcomu "How I Met Your Mother" oduševila i publiku i kritiku te pokazala se kao vrsna komičarka. Hvalospjeve je dobila i prije četiri godine, kad je nastupila u epizodnoj ulozi u jednoj od najnagrađivanijih seriji današnjice, planetarno popularnoj seriji "Will i Grace".

V.V.

Pročitajte više